"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



11.12.06

Συνομωσία Λιλιπουπολίτες!



Βλέπω καλά ή με γελούν τα αυτιά μου; Ο παλιός μου φιλαράκος μου Τσάκ με τον ύπουλα βαλτό κατάσκοπο της CIA, Μπομπ Σφουγγαράκη!
Ο κύριος Σφουγγαράκης, για όλους εκείνους που τους ενδιαφέρει η Αλήθεια και μόνο η Αληθεια, γεννήθηκε στην παραγματικότητα στα Χανιά Κρήτης μα πρόδωσε το νησί και την χώρα του για να υπογράψει στη μεγάλη αμερικάνικη εταιρία Nickelodeon που προωθεί την παιδική εργασία, την άσκοπη βία και την σφουγκαροφυλία. (ερωτική επιθυμία για σφουγγάρια ιδιου φύλου)
Πως έμπλεξε λοιπόν ο υπερασπιστής της τσακνορικής δικαιοσύνης Τσακ με αυτόν τον βρωμερό κιτρινιάρη; Ποια πλοκάμια (κυριολεκτικά) πήραν αυτό το καλό παιδι με το ωραίο μούσι και με ποιους βδελυρούς σκοπούς;
...
...
...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ; (Οξαποδώ, Σατανάς, Η Διαχειρίστρια Μου)
...
...Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

H Μαλακία Απο Το Περίπτερο

"Πάω να πάω τσιγάρα. Θέλει κανείς κάτι;"
"Πάρε καμία Μαλακία Απο το Περίπτερο"

Και χρόνια τώρα αναρωτιεμαι τι να είναι ακριβώς η Μ.Α.Τ.Π. Τι αντικείμενο είναι, τι σχήμα έχει, και τι χρησιμεύει. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως η Μ.Α.Τ.Π. είναι μια αφηρημένη έννοια οπώς η αγάπη η θρησκεία και η πολιτική. Ο καθένας θα δώσει την δική του ερμηνία.
Θυμίζει λίγο αυτό το πατριωτικό άσμα που μας βάζανε να απαγγέλουμε στις Εθικές Εορτές: Το "Τι Είναι Η Πατρίδα Μας"

Τι είναι η Μαλακία Απο το Περίπτερο;
Μην είναι τα τσίπς με ρίγανη;
Μην είναι οι τσίχλες με γέυση φραουλα που κολλά στα δόντια;
Μην είναι η σοκολάτα; Οι καραμέλες, τα προφυλακτικά;
Ολα αυτά είναι η Μαλακία Απο Το Περίπτερο.
Αυτό και όλα μαζί.

5.12.06

Οδηγείες Χρήσεως Για τον Παράδεισο

Φίλε, πεθαμένε:
Μόλις τα τίναξές και βρέθηκες σε αυτό που ο πολύς κόσμος ονομάζει Παράδεισο. Το κάλο σε όλο αυτό είναι οτι δεν πρόκειται ποτέ πια στην ζωή σου να υποφέρεις. (Ποιά ζωη;-Χαχα ενα μικρό χιουμοράκι να ζεστάνω την ατμόσφαιρα, γιατί δείχνεις αποπροσανατολισμένος).Δεν θα πεινάσεις δεν θα κρυώνεις, δεν θα ζεσταίνεσαικαι δεν θα πονάς.
Το κακό είναι-πρέπει να το ξεκαθαρίσω απο τώρα- οτι δεν έχει σέξ, ναρκωτικά, ρίζια, μέλια ή ό,τι μαλακία σου είχαν υποσχεσθεί στις διαφημιστικές μπροσούρες τους οι άλλες θρησκείες όσο ζούσες.(Αν έχετε κάποιο αίτημα παρακαλώ, πρέπει να συμπληρώσετε το εντυπο Α/6718/7877 και το λιγότερο σε τρείς αίωνες θα σας απαντήσουμε.)
Φτάνοντας εκεί, δεν θα συνατήσετε κανέναν. Μόνο ο Αγιος Πέτρός μπορεί να βρίσκεται κοντά, πράγμα πολύ σπάνιο επισης γιατί και εκείνος προτιμά να πάιζει χαρτία με τους υπόλοιπους Αγιους στην ιδιωτική λέσχη που έχουν φτιάξει απο το να κόβει βόλτες γύρω σου για να βλέπει αν πατάς κανα χορτάρι. Η Δουλειά του επιτηρητή που του έχει δώσει ο Jessus είνα καθαρα δημοσιουπαλληλική.
Σύντομα θα ανακαλύψεις οτι η Κόλαση έιναι ποιο ενδιαφέρον μέρος, πολύ ποιό πολυσύχναστο, με φαντασία και χιούμορ (κυριώς στα βασανιστήρια της) και ισως μετανιώσεις που δίστασες να σκοτώσεις κάποιον, έστω να εκθέσεις η να εκδόσεις κάτι βλάσφημο ,όσο ζούσες ωστε να βρεθείς με την Μεγάλη Παρέα.(Χίτλερ,Ντίσνευ,Οσάμα,Μπίλ Γκέιτς,Φροιντ,Οσκαρ Γουάιλτ).
Ζηλεύεις, είναι φυσικό. Ξέχασε το! Κάνε μια βόλτα. Αρχισε να κάνεις την αιώνια βόλτα στο άπειρο λιβάδι που υπάρχει κάτω απο τα πόδια σου και δεν θα κουραστείς ποτέ να περπατάς. Είσαι πεθαμένος! Εκμεταλεύσου το! Ο χώρος θα σου φανεί τόσο αραιός και μεγάλος που ολόκληρο δεν θα τον ανακαλύψεις ποτέ.Δυστυχώς θα χρεαστούν πολλοί αιώνες υπομονής μέχρι να ανακαλύψεις κάτι διαφορετικό εκτός απο δέντρα, πρόβατα, και χορτάρι (που δεν μπορείς να καπνίσεις) και κυρίως να ανακαλύψεις κάποιον άλλον άνθρωπο. Ακόμα δε περισσότερο, θα απογοητευτείς οταν ο άνθρωπος που ανακάλυψες δεν θα είναι ο Σωκράτης η ο Frank Zappa ωστε να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον ο Παράδεισος, κατα πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτός κάποιος Κακομοίρογλου που έτρωγε σφαλιάρες στην ζωή του και βρέθηκε σε αυτή την τρύπα όπως εσύ.
Μόλις βρείτε Ψυχοτρύπες, εκμεταλευτείτε το. Τι είναι οι Ψυχοτρύπες:
Μια φορά στο τόσο, κάποιος απο τους ζωντανούς αποφασίζει να κάνει "τραπεζάκι" η με κάποιο τρόπο να καλέσει κάποιο πνεύμα. Τοτε δήμιουργείται στον Παράδεισο ακριβώς σαν την σκουλικότρυπα μια διόδος επικοινωνίας. Ακόμα και να μην έχουν καλέσει το δικό σας πνεύμα είναι μια πολύ διασκεδαστική και ψυχαγωγική εμπειρία. Μόλις τις βρείτε λοιπόν,προσποιηθείτε οτι είστε το πνεύμα που έχουνε καλέσει και σπάστε πλάκα μαζί τους! Αγαπημένα τους πνέυματα είναι, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ναπολέοντας, η Μαρία Αντουανέτα και ο Ελβις. Κάντε εξάσκηση και περάστε ευχάριστα την Αιωνιοτητα σας!


Frank Zappa We're Turning Again Live