"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ27.2.08

Το παιχνίδι 123 (6,7,8)

του Baskin, Leonard

...Καθόταν σε μια παλαιομοδίτικη δρύινη καρέκλα, παντού όλο φιδογυρίσματα με περίεργο σκάλισμα.Το κάθισμα της ήταν πυκνά πλεγμένο απο το ίδιο ελαστικό υλικό που ήταν και η καλύβα. Η εμφάνιση του ηλικιωμένου ανθρώπου που είδα δεν είχε, ίσως , τίποτα το εξαιρετικά ιδιαιτερο...

(Herman Melville "Μόμπι-Ντικ η Φάλαινα", Gutenberg, Μετ. Α.Κ.Χριστοδούλου)Στο παιχνίδι με κάλεσε η Πετρούλα και ο Αταίριαστος με τους εξής κανόνες (που κάποιον απο αυτούς αναγκάστηκα να παραβιάσω):

1. Πιάσε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά σε σένα.
2. Άνοιξε το βιβλίο στη σελίδα 123 (αν το βιβλίο διαθέτει λιγότερες από 123 σελίδες, άφησέ το και πήγαινε στο επόμενο κοντινότερο).
3. Βρες την πέμπτη περίοδο (= από τελεία σε τελεία, αν θυμάσαι) της σελίδας.
4. Ανάρτησε τις επόμενες τρεις περιόδους (δηλ. την έκτη, την έβδομη και την όγδοη).
5. Ζήτα από πέντε ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Καλώ λοιπόν τους αντιστοίχως με μένα θολοκουλτουριαραίους (να μην ξεχάσω να ρωτήσω και τον Καρατζαφέρη πώς γράφεται), να συνεχίζουν.5 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Σε pdf παίζει?

Yellow Kid είπε...

Αν ανοίξεις το πρώτο pdf που θα βρείς μπροστά σου, γιατί όχι!

πετρούλα είπε...

ευχαριστώ για την ανταπόκριση κιτρινο παιδιιιιιι!

Ανώνυμος είπε...

ελήφθη όβερ!

Μιλτιάδης Θαλασσινός (Μαύρος Γάτος) είπε...

Ελήφθη κάπως καθυστερημένα (αχ αυτά τα e-ΕΛΤΑ ), αλλά μπαίνω αμέσως στη Μηχανή του Χρόνου, και σού απαντώ: Η Σελίδα 123!

Σ;-)))


Frank Zappa We're Turning Again Live