"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



22.8.07

'Ενα εξαίσιο Πτώμα

Του Enrique Breccia απο το "Swamp Thing-Love In Vain"

Αν θυμάμαι, η προέλευση και το όνομα του παιχνιδιού έχει να κάνει με ένα παιχνίδι των Ντανταϊστων όταν κόψανε τυχάια λέξεις απο μία εφημερίδα, έπειτα τις ανακατέψανε, και τις ξανακολλήσανε με τυχαίο τρόπο με αποτέλεσμα η πρώτη πρόταση που εμφανίστηκε μπροστά τους να γράφει "Ενα Εξαίσιο Πτώμα".


Εγώ θα τολμήσω να πάρω τυχαία (όσο είναι δυνατόν βέβαια) πέντε φράσεις απο το τα τελευταία πόστ πέντε μπλόγκερ της επιλογής μου που θα τις κολλήσω και στην συνέχεια θα καλέσω τους συγγραφείς τους να συμπληρώσουν το "Εξάισιο Πτώμα" μου με πέντε μπλόγκερ της δικής τους επιλογής, ετσι ώστε σιγά σιγα να σχηματιζεται ολο και μεγαλύτερη μιά ντανταϊστική παράγραφος. Οι μόνοι περιορισμοί που βάζω είναι:


Α. Η επιλογή της κάθε φράσης να μην μην ξεπερνά τις τρείς λέξεις και να επιλέγεται από τους χρήστες με όσο το δυνατόν τυχαίο copy/paste. (μέσος όρος δηλαδή, 15 καινούριες λέξεις ανα παίκτη.)

Β. Δεν έχει σημασία αν στο τέλος η πρόταση ή η παραγραφός βγάζει νόημα. Αποφύγετε να "ωραιοποιήσετε" το αποτέλεσμα, και αφήστε την ως έχει.

Γ. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε φράσεις απο ήδη επιλεγμένους μπλόγκερ.

Ξεκινάω με φράσεις απο τους Κουρούνα, Ούρφουσλαάγκ, Lo-li, Τάκη Αλεβαντή, Λολίτα, που τους εύχομαι να συνεχίσουν αυτό το Εξαίσιο Πτώμα!


"Manson Marilyn Manson στραβώνει και πάει Βάζουμε μπρος τις καλή θέληση, ούτε περιστατικο πελατονια μου."

4 σχόλια:

lo-li είπε...

ΨΨΨΤ! χμ...μας βάζεις λίγο δύσκολα αλλά εννοείται πως δέχομαι την πρόσ(κ)ληση:-)

Yellow Kid είπε...

Ασχημη περίοδος φυσικά, loli.
Να αφήσουμε τις εκλογές και να πάμε για πουρνάρια!

παράλληλος είπε...

Σαν προεκλογική εξαγγελία προέκυψε!

Iliaxtida είπε...

χαχα παιχνιδακι γουσταρωω!αντε να σας δουμε.. :)


Frank Zappa We're Turning Again Live