"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



16.9.07

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΑΔΕΡΦΙΑ!

Μην ξεγελιέστε αγαπητοί Έλληνες ψηφοφόροι. Δεν μιλάω για σας, που θα ψηφίσετε και μετά θα μαζευτείτε σπιτάκια σας να δείτε τα αποτελέσματα στην τηλεόραση με πίτσες και μπύρες. Αυτό το πόστ αναφέρεται στους "τυχάια" εκλεγμένους να είναι

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
και που είναι αναγκασμένοι απο τα άγρια χαράματα μέχρι τα ξημερωματα της επομένης, να βρίσκονται εκεί ωστε να σας δίνουνε τα ψηφοδέλτια και τους φακέλους , χωρίς κανένα δικαίωμα να αρνηθούνε την πληκτική δουλειά που κάνουνε και χωρίς καμία (έστω συμβολική) αμοιβή!

Αν αυτό δεν σας μοιάζει με σκλαβιά τότε τι;

15 σχόλια:

Marina είπε...

Άυτό με την Εφορευτική Επιτροπή άστο! Δύο φορές έχουν επιλέξει γνωστό μου άτομο με ειδικές δεξιότητες και την έβαλαν σε εκλογικό ΄τμημα χωρίς ασανσέρ. Και καλά την πρώτη φορά, δεν ξέρανε ίσως. Τους πήγε δικαιολογητικά ότι δεν μπορεί το αμαξάκι να πηδάει σκαλοπάτια, αλλά και τη δεύτερη φορά να την ξαναεπιλέξουν οι ανεγκέφαλοι!!!
Είμαστε κράτος τελείως γκάου!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

μερα ειναι και θα περασει!!Κουραγιο σε ολους!!

Yellow Kid είπε...

@marina:

Είμαστε τελειως γκαου σε πάρα πολλά επιπεδα δυστυχώς! Κάθε τόσο κάτι θα βρεθει για να το επιβεβαιώσει σε αυτή την και καλά "ευρωπαϊκή" χώρα. Ελπίζω μόνο την δεύτερη φορά το άτομο σου να απαλάχτηκε με τα δικαιολογητικά του.
@ πρεζα:
Πιθανότατα και εγω πνίγομαι σε μία κουταλία νερό και ξέρω πως είναι μέρα και θα περάσει. Αυτό που δεν δέχομαι είναι το δικαίωμα σου στην ελέυθερη βούληση να αρνηθείς αυτή την βαρετή καταναγκαστική εργασία χωρίς να βρεθείς στην δύσκολη θέση να φέρεις ψεύτικά χαρτιά απο γιατρούς, η να φτιάξεις δικαιολογίες για να μην πάς και να μην βρεθείς υπόχρεος στην Δικαιοσύνη.
Αφου έτσι και αλλιώς αυτό θα κάνεις αμα δεν θές, αφου έτσι και αλλιώς μάλλον ψέμματα θα πείς γιατί όλη αυτή η εθιμοτυπική υποκρισία;

DeliriumTremens είπε...

Τουλάχιστον να γυρίζει το τσιγάρο γιατί το βράδυ θα είναι απάλευτο

Περαστικός είπε...

Σημειωτέον ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος παίρνει πολύ μεγάλη αμοιβή, άκουσα περίπου στα 1000 ευρώ.

Πρά-ακ είπε...

Φέτος είχανε φτιάξει και τις χειρότερες προκεκλογικές αφίσες!

Ανώνυμος είπε...

τσιμεντοποιημένες oι καμένες περιοχές???

Θέλουμε 200.000 υπογραφές...

Αγαπητοί φίλοι,
συνειδητοποιημένοι πολίτες,

Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές. Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; ..... Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!

Μπείτε στο www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!! Πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες υπογραφές!

Στείλτε το μήνυμα σε φίλους!
Όλοι να συμβάλλουμε, αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!

Yellow Kid είπε...

@DeliriumTremens:
Κάτι θα ξερετε κυρία μου! Εισασταν ΕΦ.ΕΠ.;

@περαστικός:
Το ξέρω πολύ καλα! Και κάποιοι δικαστικοι αντιπρόσωποι δεν νιώθουν και πολύ καλά που μόνο αυτοι πληρωνονται! (ενας που ξέρω σίγουρα)

@Πρά-ακ:
Αν τα εκλογικά αποτέσματα βγαίνανε συμφωνα με τις αφίσες τότε σίγουρα δεν θα έβγαινε η ΝΔ με αυτή την αφισα σαν απο 3ης κατηγορίας σκυλάδικο...

Σε ευχαριστούμε για το λίνκ catcher. Θα μπούμε.

DeliriumTremens είπε...

όχι, αλλά ειμαι άνθρωπος με αντίληΠΣη.

άσε που θα προφασιζόμουν τη νεκρή πριγκήπισσα, προκειμένου να το αποφύγω

Yellow Kid είπε...

Προκειμένου και εγω να το αποφύγω, θα εκανα και εγώ την νεκρή πριγκήπισσα!

...Εστω τον ψόφιο κοριό!

DimitrizZzZz είπε...

Γνωστή μου πήγε εφορευτική επιτροπή, πήρε 450 ευρο.
Σε άλλλες περιπτώσεις τα παίρνεις σε δόσεις στην μισθοδοσία σου, αν είσαι στον δημόσιο τομέα.

Yellow Kid είπε...

@ DimitrizZzZz:

Εγω πάλι ξέρω για μία γνωστή μου που δεν δουλεύει στον δημόσιο τομέα, την είχανε όρθια απο τις 6 το πρωί μέχρι τις 3 το βράδι μέ άλλους 3, μόνο με ενα κωλόφαγο που τους ταίσανε, και που δεν πήρε ούτε ενα σέντσι!

DimitrizZzZz είπε...

Αν δεν κάνω λάθος η υποχρέωση αυτή πληρώνεται, εκτός αν είσαι από κεινους που "τσιμπάει" ο δικαστικός αντιπρόσωπος την ώρα ψηφίζουν επειδή δεν έχει αρκετά μέλη η εφορευτική επιτροπή.
Δεν είμαι σίγουρος, πάντως όσους ξέρω ή έχω ακούσει οτι πηγαν εφορευτική επιτροπή σε όσες εκλογές έχω ζήσει, πληρώθηκαν.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες ανάλογα με το εκλογικό κέντρο (θα μου φαινόταν περίεργο).

Yellow Kid είπε...

@ DimitrizZzZz:

Το να σε "τσιμπάει" δικαστικός αντιπρόσωπος την ώρα που ψηφίσεις μου ακούγεται πολύ πιό μπρρρρρρ αλλά ευτυχώς δεν γίνεται(η δεν το έχούν σκεφτεί) και σίγουρα δεν είναι το εκλογικό κέντρο αν θα έχει την μία ή την άλλη συμπεριφορά.

Επαναλαμβάνω: Οι μοναδικοί που πληρώνονται είναι 1000 ευρώπουλα οι δικάστικοί αντιπρόσωποι και οι υπόλοιποι τον Πούλογλου.

...Εκτός αν μιλάς για άλλη χωρά!

DimitrizZzZz είπε...

Εδώ πάντως στον Πειραιά έτσι γίνεται.
Βγάλε βίζα κι έλα να δεις.
:P


Frank Zappa We're Turning Again Live