"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



24.7.08

Τι σκατά συμβαίνει επιτέλους σε αυτήν την μπουρδελοχώρα;

Σε αυτό το πόστ θα βρίσω πολύ. Νομίζω έχω το δικαίωμα ύστερα από την ίδια χυδαιότητα που αποκτάνε αυτοί οι βρωμομαλάκες που ανάβουν ή ευθύνονται για τις μεγάλες φωτιές κάθε καλοκαίρι. Αναρωτιέμαι αν αυτοί είναι οι ίδιοι σκατόμαγκες που παρκάρουν στην μέση των πεζοδρομίων, που πετάνε τα πακέτα με τα τσιγάρα στον δρόμο ή στην θάλασσα, οι ίδιοι κωλοκαριόληδες που ρίχνουν οξύ σε σκύλους, φολιάζουνε γατιά και σκοτώνουνε ψάρια με δυναμίτη, ή τα ίδια μυγοχέσματα που βασανίζουν, δέρνουν και σκοτώνουν ανθρώπους που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Ποίο μουνί άραγε έχει την βρωμοσυνείδηση του καθαρή να βάλει μια φωτιά και μετά να βλέπει φύση, ζώα και περιουσίες να γίνονται παρανάλωμα χωρίς να του καίγεται καρφάκι. Γαμώ την Παναγία του αν δηλώνει Χριστιανός και σκατά στους ένδοξους προγονούς του.

Τέτοιοι πούστηδες υπάρχουν γύρω μας, προστατευμένοι μέσα σε μαλακισμένα ιδεολογήματα που τα ονομάζουν «άξιες» , χεστήκανε όμως στην πραγματικότητα και γι αυτές, το θέμα τους είναι πως θα την βγάλουν καθαρή και πως να φαίνονται ντίσεντ μαζί με τους υπολοίπους. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν αυτοί είναι Τούρκοι, Αλβανοί, Ρουμάνοι ή Έλληνες. Ο κωλοπαιδισμός ή θρασυδειλία και η τσογλανία δεν έχει ούτε έθνός ούτε φύλλο. Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γαμιώληδες σαν και αυτούς. Τους καλλιεργούμε τις συνειδήσεις ή τρεφόμαστε από αυτούς τις περισσότερες φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε.

Πρακτικά λοιπόν, εφόσον δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοια αρχίδια, ας δούμε τι θα κάνουμε με τις αρχιδιές τους. Ας παραδεχτεί αυτός ο άχρηστος γόνος οικογενείας πρωθυπουργών (και κάθε επόμενος διάδοχος θρόνου μεγάλων οικογενειών) πώς στην προκείμενη περίπτωση η φωτιά είναι κύριο πρόβλημα κάθε καλοκαίρι, πώς δεν κυβερνά μια «χρυσή και μεγάλη χώρα» , αλλά ένα μεγάλο βούρκο από μαλακίες και ξερατά. Τι διάολο μας ωφέλησαν οι Ολυμπιακοί το 2004; Γιατί διάολο να πληρώνω εγώ φόρους στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου; Για να πρέπει ο τσολιάς να έχει πάντα σηκωμένη και βαριά την πούτσα του; Από καθαρή καύλα; Χαίρω πολύ! Κάθε μέρα τον βλέπω και μου χύνει στην μούρη όλες τις εθνικές ονειρώξεις του! Γιατί να πρέπει να δίνω λεφτά σε αγορά πολεμικών αεροπλάνων καθώς εκπαίδευση και τροφή διάφορων καημένων λουφαδόρων που απλώς θέλουν να βγαίνουν τα σαββατοκύριακα; Για τον αόρατο εχθρό των συνόρων που λέει ο Πανούσης;

Ένας από τους πραγματικούς μας εχθρούς, η φωτιά καίει κάθε καλοκαίρι το οξυγόνο και τα σπίτια μας. Τσιμπουκομουνοπλακονώμαστε για την Siemens (σώπα ρε, πέσαμε από τα σύννεφα με τέτοια αγγελούδια που μα κυβερνάνε, τι μας λες; ) και δεν κοιτάμε να έχουμε παραπάνω πυροσβεστικά αεροπλάνα, αρκετές ασφάλειες πυρόσβεσης , αρκετά πυροσβεστικά οχήματα σε δήμους με μεγάλη επικινδυνότητα (όπου δεις πολλά δέντρα χώσε και 5-6 οχήματα να υπάρχουνε) , κλπ., αλλά που να βρεθούν λεφτά μετά από αυτά. Άντ’ αυτού, κυκλοφορούνε υπερβολικά πολλά περιπολικά και τσεκάρουνε «υπόπτους» , αλλά ας δω εγώ μπάτσο να βγάζει την τσουτσού του να σβήσει μια εστία φωτιάς και ας πεθάνω!!!!

Υ.Γ. Προχτές μου κόψανε ένα τσουχτερό πρόστιμο στο Μετρό από καθαρή μαλακία δική μου. Θα τους το πληρώσω, αν και από πολλές μεριές μου φαίνεται άδικο και υπερβολικό. Αλλά είμαι περίεργος που θα πάει να συμπληρώσει αυτό το πρόστιμο. Σε κάποιο κονδύλι για την προστασία του περιβάλλοντος, ή στο να αγοράσει το Μετρό ακόμα μία μεγάλη και ωραία οθόνη για να προβάλλει στους τουρίστες πόσο μαγευτική και πλούσια σε πολιτισμό είναι η Ελλάδα μας;

16 σχόλια:

FrapDigo είπε...

Λίγα, μα πολύ λίγα, τους τα είπες. Το θέμα είναι ποιός θα φύγει πρώτος από τη χώρα, αυτοί ή εμείς. Και δυστυχώς τους βλέπω συνεχώς με ένα κουτάλι τζατζίκι στο στόμα.

πετρούλα είπε...

πες τα χρυσόστομε!

(βέβαια με το "αχρηστος" το παράκανες λίγο)

manetarius είπε...

Αυτό δεν ήταν βρίσιμο αγαπητέ μου..με το γάντι τους τα είπες!
Για να καταλάβουν αυτοί, και πρώτα απ' όλους οι της Βουλής (όλοι, χωρίς εξαίρεση) πρέπει να δούνε την π@#$α του τσολιά στον κ@@#$ο τους!!!
Υ.Γ. Να με σχωρνάτε για το βρισίδι αλλά εκνευρίζομαι..

Περαστικός είπε...

Πολύ χάλια η κατάσταση. Ακούω πάντως ότι δεν μας λείπουν τα μέσα πυρόσβεσης, έχουμε λέει πολλά, αλλά η οργάνωση και η σωστή αξιοποίησή τους. Έχεις ακούσει φαντάζομαι πώς γίνονται οι προαγωγές σε αυτά τα σώματα και πώς απομακρύνονται από καίριες θέσεις άνθρωποι την εκπαίδευση των οποίων έχουμε χρυσοπληρώσει για να αντικατασταθούν από άλλους με λιγότερη ειδίκευση που θα αντικατασταθούν πάλι όταν αλλάξουν τα πράγματα κ.ο.κ. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν τεχνικές τις οποίες γνωρίζαμε καλά κάποτε και τώρα έχουν χαθεί, όπως η "αντιπυρά" (ελεγχόμενη φωτιά για την ανάσχεση της πυρκαγιάς).

Yellow Kid είπε...

@Frap:

Πρός ώρας μας κερδίζουν με ενα σωρό ζαβολίες. Λίγα τους είπα μάλλον σχετικά με το τι κάνουν, γιατί παρόλο που γράφτηκε βράδι της φωτιάς στο Κρυονέρι πού είμουν εκνευρισμένος κάπως έπρεπε να τα βγαλώ. Πρός το τέλος ομολογώ μαλάκωσα την γλώσσα μου, αρα μάλλον δεν έχω το μπινελίκι μέσα μου!

ΥΓ.Για περισσότερα πολιτισμικά χεσίματα δες ολα τα "Πόσο σας μισώ απαίσια στρουμφάκια"

Yellow Kid είπε...

@Πέτ:

Αχρηστός! Αχρηστός! Κρατάει το μπακάλικο του θείου του και τα ποντίκια του έχουν μαγαρίσει τις προμήθειες!

@Mane:
Την έχουνε δεί! Απλώς κάπου τους αρέσει απ' οτι φάινεται!

@Περαστικε:
Τί να σου πώ...κάτι φταίει πάντως και κανείς δεν το παίρνει στα σοβαρά απ' οτι φαίνεται...Κάθε φορα θυμάμαι να υπάρχουν φωτιές κάθε καλοκάιρι και οι κυβερνήσεις νομίζουν οτι οι είναι "μεμονωμένα περιστάτικά" και πως δν θα ξανασυμβούν...

Αntidrasex είπε...

Δώσε, δώσε, δώσε!!! Δεν ξέρω αν το έχεις το βρίσιμο μέσα σου, αλλά και αν δεν, καλά το δουλεύεις!
Όσο για το άχρηστος, όχι μόνο δεν το παράκανες, αλλά και επιεικής είσαι!!!
(καλή δουλειά, τα ξαναλέμε σύντομα)

M. είπε...

6 μέρες πυρκαγιάς στην Ρόδο..Πάει και το δάσος των ελαφιων..50,000 στρέμματα μεσα σε λιγα εικοσιτετράωρα..
Yellowkid δεν τους φοβιζει τιποτα αυτους εκει πάνω.Ούτε από βρισίδια καταλαβαίνουν ούτε απο αποχές ούτε απο εγκατάλειψη της χώρας. Απορώ που θα φτάσουμε..Πόσο πάτο θα πιάσουμε..
Όποια πετρα κι αν σηκωσουμε μονο σαπιλα θα βρουμε..Λυπάμαι και θλίβομαι που αυτη η χωρα με πληγώνει τόσο..
Υπάρχουν άραγε λύσεις; Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη...

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Εσυ τα "πηρες" ασχημα, εγω το ειδα πιο χιουμοριστικα το θεμα(δες τελευταιο μου ποστ), αλλος κλαιει, αλλος ποναει, αλλος χτυπιεται.Εκατομμυρια μαλακες αναρωτιωμαστε τι θα γινει μ αυτην την κατασταση.Και ο Κωστακης ξυνει τα αρχ^$^&α του στη Ραφηνα.
Καλα να παθουμε φιλε.Καθε 4 χρονακια μας δινεται η ευκαιρια κατι να κανουμε αλλα εμεις τα ιδια καθε φορα.Γι αυτο σου λεω, καλα να παθουμε...
Καλημερες.

Squeaky είπε...

Χώσε! Χώσε! Χώσε!

habilis είπε...

Eτσι μπράβο με τις κουφάλες και λίγα λές...

ghost είπε...

Αδικείς τα μπουρδέλα Kid. Εκεί υπάρχει οργάνωση και προσφέρεται ευχαρίστηση. Μακάρι να είμαστε μπουρδέλο ...

Yellow Kid είπε...

@ A&S:

Μπα, κατα βάθος είμαι καλό παιδί! Τουλάχιστον μέχρι να με τσιγλήσει μία κατασταση. Υπήρχαν και άλλες λεξούλες που δεν χρησιμοποίησα.

@myriam:
Φαίνεται προτιμάνε τίς βλακώδεις δικαιολογίες απο τίς όποιες λύσεις.

Yellow Kid είπε...

@Exo:
Ενα γέλιο θα τούς κάψει!

@ Trip:
Πές μου μόνο πότε να σταματήσω!

@Hab:
Ετσι είναι...λίγα...
Εμπρηστές-Μπλόγγερ 2-0!

@Ghost:
Εμας οχι μόνο μας γαμάνε, αλλά πληρωνουμε και την τσατσά!

x-ray είπε...

yellow, είσαι πολύ ευγενικός. Νόμιζα ότι θα έβριζες περισσότερο.

Yellow Kid είπε...

Ναι ρε γαμώ το Χριστό τους, σκατα στους τάφους τους, να τους καει ο σέρβερ και να τους ξεσκιστεί η κωλοτρυπίδα, που να χολεριάσουν τα εγγόνια τους και να πέσουν οι σκατόβροθριασμένες μύτες τους, εχεις δίκιο!


Frank Zappa We're Turning Again Live