"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



22.10.08

Ψηφίστε με ψηφίστε με!

Μιας και το κωλοβαράω που το κωλοβαράω, λαμβάνοντας μια πρόσκληση από τον Polsemanen, λέω, δεν γίνομαι Πρόεδρος Χρηστών ΜπλόγκερZ όπως είναι αυτός ο Βασιλάκος, Πρόεδρος Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ (εδώ να μπει μουσική Βέγγου παρακαλώ γιατί ανάθεμα και αν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό) . Το βιογραφικό μου λοιπόν:

Όνομα:Yellow
Επίθετο:Kid


Το όνομα γεννήθηκε από τον πρώτο ήρωα κόμικ που σχεδιάστηκε ποτέ, ένα μεγάλο μωρό που για την εποχή του, στην εφημερίδα που τυπώνονταν, ήταν απίστευτα σαρκαστικό. Ο χαρακτηρισμός Yellow βγήκε από την κίτρινη φανέλα του στην οποία και έγραφε τα σχόλια, καθώς κίτρινο ήταν και το μόνο έγχρωμο μελάνι που μπορούσε να τυπώσει η εφημερίδα.

Το όνομα αυτό το χρησιμοποίησα ως ψευδώνυμο στα πρώτα μου χτυπήματα κάτω από την ζώνη για να σχολιάζω τις ταινίες στην επίσημη σελίδα του Αθηνοράματος και αργότερα να τσακώνομαι με διάφορους ανεγκέφαλους ρατσιστές φασίστες και ομοφοβικούς μέσα στο Message Board του, (κάτι σαν μπάτε-σκύλοι φόρουμ).

Αργότερα εφευρέθηκαν τα μπλόγκ ωστε ο καθένας απο μας να εκδηλώνει την ψωνάρα του ως ταυτότητα. Και η επειδή η ψωνάρα μου ήθελε να είναι και κριτικός κινηματογράφου, και συγγραφέας, και σχολιαστής της καθημερινότητας, και σαρκαστής το όλο κόλπο με τα μπλόγκ μου ήρθε κουτί.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας ανακοινώσω πώς εφόσον βρίσκομαι πίσω από το πληκτρολόγιο του Dangerous Kitchen απο το 2006 με 200 πόστ στα οποία αν προσθέσουμε και την προϋπηρεσία μου στο Αθηνόραμα νομίζω δικαιούμαι να γίνω και εγώ ένας άχρηστος πρόεδρος σαν τον Νίκο Βασιλάκο!

Καλώ άλλους 4 υποψήφιους για βιογραφικό Incodinedia, Queerdom, Ηνίοχο, Ού Μίνκ,

6 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Είσθε το ύδωρ, η γη, το πυρ, ο αήρ και ο αιθήρ χρώματος κίτρινου.

Ποιος Βασιλάκος τώρα, πλάκα κάνουμε ναουμ;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την υποψηφιότητα σας βλέπει με θετικό μάτι και ο +Καλαβρύτων+ +Αμβρόσιος+!

ou ming είπε...

εεεε, τι πρέπει να κάνω;

Yellow Kid είπε...

@Polse:
Τότε με την βοήθεια του Κυριου+ευλόγισον+ κρατάμε την προεδρία!

@Ού Μινκ:
Εδώ είναι το καλύτερο. Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα μόνο να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Polse!

Lucha Libre είπε...

Αγαπητέ μου, τίποτα πιο θεραπευτικό από λίγο ευλόγημα της γενειάδος μου.
Σας ευχαριστώ, δηλώνω κι εγώ επισήμως υποψηφιότητα.

Lucha Libre είπε...

Όσο για τη δική σας γενειάδα...
...και λίγα λέτε! Άξιος, άξιος!!!

Squeaky είπε...

Αξιολογότατε Κύριε Κιτρινοπαίδη, νομίζω πως επάξια διεκδικείτε την Προεδρία, μετά τους αγώνες σας στην αρένα του Αθηνοράματος.
Όπως κάθε χρήστης που σέβεται τον εαυτό του, Σας Ψηφίζω!
Παρακαλώ, μόλις εκλεγείτε, να λάβετε υπόψιν την αμέριστη αυτή, προεκλογική μου συμπαράσταση και ευκαιρίας δοθείσης, να με τακτοποιήσετε σε κάποιο πόστο σχετικό με τα πολιτιστικά/καλλιτεχνικά δρώμενα.
(πχ λάιφ στάιλ αρθρογραφία, μαγειρεύοντας on line, το who is who του διαδικτύου Κλπ)

Ταπεινά δικός σας
Πόντιξ Τσατσιλίκας


Frank Zappa We're Turning Again Live