"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



1.12.09

Σεδερανιμ Συοτς Σαιτεβλε Σητ Ιχο Οτ


Δεν είναι ανάποδα γραμμένος ο τίτλος.
Η Ευρώπη είναι αυτή που κάνει πισωγυρίσματα...

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

κάνει πισωγυρίσματα διότι όσο οι άνθρωποι αυτοί ήταν "αόρατο" φτηνό εργατικό δυναμικό ήταν οκ. Τώρα που βγαίνουν σιγά σιγά από την αφάνεια υπάρχει πρόβλημα.

Yellow Kid είπε...

Ποιο είναι το πρόβλημα βρε Μάλερ μου;

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι πώς εκεί, όπως και εδώ όσοι πιστοί θέλουν να προσευχηθούν αναγκάζονται ναι κλείνονται μέσα σε υπόγεια και αποθήκες.

Φαντάζομαι πώς κάτι τέτοιο είναι σαν να τραβάει κανείς μαλακία με την φωτογραφία της γκόμενας του.

mahler76 είπε...

den ennow oti einai provlima, oti to vlepoun ws tetoio

Αόρατη Μελάνη είπε...

έλα τώρα αφού ξέρεις ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος εξισλαμισμού της Ευρώπης... είμαστε βλέπεις πολύ ανοιχτόμυαλοι, εμείς οι ευροπέη, και φοβόμαστε μην έρθουν οι οπισθοδρομικοί μουσουλμάνοι και μας χαλάσουν την πιάτσα.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Όλα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα και οι απαγορεύσεις της προσευχής και η υστερία για τις μαντήλες.
Μια χαρά τα καταφέρνουν κι αντί οι μουσουλμάνες να πάνε στα πανεπιστήμια μένουν έξω απο αυτά διαμαρτυρόμενες για την κατάργηση των πλέον αυτονόητων δικαιωμάτων τους.
Ωραίο κόλπο, η Ευρώπη πουλάει την...ανωτερότητα του δυτικού πολιτισμού με τέτοια ένταση που θα τη ζήλευαν οι κατακτητές της εποχής των ανακαλύψεων 500 χρόνια πρίν.
Ο φερετζές της Δύσης είναι ο κάθε HONDOS και ένα σωρό αφεντικά συμπεριλαμβάνουν στην τήρηση του κώδικα εμφάνισης για τις εργαζόμενες, τη μπούργκα των καλλυντικών.


Frank Zappa We're Turning Again Live