"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



7.2.10

Το Παιδί Λάστιχο

Στη πραγματικότητα δεν είναι παιδί. Αν και γράφει όπως θα έγραφε στο ημερολόγιο της μια 15χρονη κορασίδα σε ερωτική απογοήτευση, ο μπλόγγερ αυτός που σύμφωνα με δικές του δηλώσεις σε φορουμ, σε μπλόγκ κλπ λέει ότι πλησιάζει τα σαρανταφέυγα τυγχάνει γνωστός για τις φιλοχουντικές του απόψεις. Εξάλλου, ο πνευματικός του Αδωνις του έχει επιτρέψει να χρησιμοποιεί τους όρους "θολοκουλτουριάρης", "ψευτοδιανούμενος", "αναρχοναζι" κλπ. Το Παιδί Λάστιχο μισεί τους αριστερούς. Και να ήταν κανένας συνειδητοποιημένος φασίστας ή ακροδεξιός πάει στο διάολο! Ο συγκεκριμένος όμως ανήκει στην κατηγορία του θολοφασίστα. Τι εννοώ με αυτό και γιατί τον αποκαλώ Παιδί Λάστιχο:
Θολοφασίστας , επειδή σε μία απο τις αναρτήσεις του ανέβασε αυτή την εικόνα:

Το σχέδιο είναι του SOLOUP. Για όσους δεν γνωρίζουν τον σκιτσογράφο όχι μόνο έδινε κόμικ στο θολοκουλτουριάρικο περιοδικό κόμικ ΒΑΒΕΛ, όχι μόνο εκδίδει τα άλμπουμ του σε θολοκουλτουρίαρικες εκδόσεις, αλλά ανήκει και στην συντακτική ομάδα διαφόρων θολοκουλτουριάρικων και αριστερών έντυπων, όπως Ως3 , ΓΑΛΕΡΑ ενώ δινει γελοιογραφίες και στο ΠΟΝΤΙΚΙ (απ το οποίο μάλιστα πήρε και ο θολοφασίστας μας και την εικόνα! )

Φυσικά, ο θολοφασίστας μας ουδέποτε ανέφερε την πηγή του σκίτσου ούτε φυσικά και τον δημιουργό του αφήνοντας έξω κάθε πνευματικό δικαίωμα του δημιουργού. Το παρακάτω σχόλιο μου στο ποστ του θολοφασίστα:
κλικ για μεγέθυνση

Έτσι, ήρθε η ώρα να βγει απο μέσα του το Παιδί Λάστιχο και να πάρει δράση ώστε να διορθώσει αυτήν την τρομερή αδικία εις βάρος του. Γιατί μπορεί να μην τον νοιάζει που τον λένε φασίστα, ρατσιστή, ακροδεξιό, αλλά να του πούνε ότι ενισχύει τους θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς της Γαλέρας , Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΙΜΩΣΗ!
Και το σχέδιο του Soloup αλλάζει με μαγικό τρόπο κάπως έτσι:

Και επειδή έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια απέναντι στο φασιστικό κοινό μας ,να μην φανούμε δε και μαλάκες , σβήνουμε γρήγορα γρήγορα το παραπάνω σχόλιο του "Γιέλλοου" , το οποίο και αντικαθιστούμε με την παρακάτω γενικευμένη λάσπη (προς κάθε ενδιαφερόμενο):
Δεν θα το ξαναπώ: Κλικ για μεγέθυνση.

Ευχαριστούμε Παιδί Λάστιχο, που μας έσωσες απο το ρεζίλεμα! Τι κρίμα που κάποιοι αναρχοναζίδες σε έχουνε μάθει τόσο καλά και ξέρουνε να κρατάνε screenshots από πριν, ώστε να γελάνε αργότερα με τον θολοφασισμό σου και την ιδιότητα σου να μετατρέπεσαι σε Παιδί Λάστιχο όποτε κάτι δεν σου πάει καλά!!!

Ο Καρατζαφέρης να σε έχει καλά.


7 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Σε παραδιπλανό ποστ, δικαιολογεί το σβήσιμο σχολίων ως "φανατικός πιστός της αρχής της αμοιβαιότητας".

Εγώ τον ρώτησα από κάτω: "Δλδ αν σου κάτσω θα μου κάτσεις???"

Εννοείται το έσβησε το σχόλιο, αλλά εγώ βαριόμουν να κρατήσω screenshot.
Μόνο ένα ποστάκι στο Twitter τον έκανα...

Yellow Kid είπε...

Στα' λεγα εγώ! Κράτησα εγώ πάντως, οπότε κέφι να έχουμε ξανανεβάζουμε τις αρχές της αμοιβαιότητας του.

-=IMAGINOS=- είπε...

Εγώ είμαι παιδί λάστιχο και εσύ είσαι κίτρινο παιδί αρχιμαλάκας. Η φωτό δεν ήταν από το Ποντίκι αλλά ήταν απλό pictures search με τον όρο αναζήτησης φοροδιαφυγή. Κάνε το ίδιο και δες πόσα αποτελέσματα βγαίνουν που δεν ανήκουν σε κανένα Ποντίκι.

Επίσης είσαι τόσο τούβλο που μόνο εσύ θα ζητούσες και αναφορά σε πνευματικά δικαιώματα όταν το ίδιο το σκίτσο φέρει πάνω του την υπογραφή του σκιτσογράφου.

Το ότι άλλαξα τη φωτογραφία αυτό το έκανα για να κάνω το χατίρι στο κίτρινο παιδί αρχιμαλάκας μη μου πάθει κάνα έμφραγμα τώρα που πλησιάζει στα 40 και έχω τύψεις μετά.

Πάντως γουστάρω που σας τσούζει η αρχή της αμοιβαιότητας.. με τους δικούς μου κανόνες αυτή τη φορά. Ας προσέχατε.

Yellow Kid είπε...

Μπα, θολοφασιστάκι; ποίος φούρνος του ΛΑΟΣ γκρεμίστηκε και αποφάσισες να έρθεις στο μπλόγκ μου; Εσύ δεν έλεγες ότι δεν θα ξαναπατήσεις στα δικά μας; Τι έγινε; Σε έτσουξε που σε δουλεύω;

Yellow Kid είπε...

Εχει ένδιαφέρον το πόσο λάστιχο είναι οι αποφάσεις σου:

"Δεν έχεις καταλάβει τέλος ότι δεν ασχολούμαι μαζί σου ή δεν θέλεις να το καταλάβεις. Δεν ασχολούμαι ρε φίλε μαζί σου ούτε θέλω κουβέντα μαζί σου ούτε θέλω να γράψω το παραμικρό στα blogs σου. Τόσο καιρό θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει αλλά τι θολοκουλτουριάρης θα ήσουν διαφορετικά;"

δικό σου δεν είναι αυτό το λογύδριο αγαπητέ θολοφασίστα;

Αntidrasex είπε...

Το πουλί του να δεις πόσο λάστιχο είναι!

Αntidrasex είπε...

Νατο, το βρήκα!

http://1.bp.blogspot.com/_mTs16OweIdU/SzUlK0R28uI/AAAAAAAAArQ/HTDo5n7OgzQ/s400/inflatable+butt+plug.jpg


Frank Zappa We're Turning Again Live