"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



7.4.10

Λοιπόν, λέω να την τραβήξω την πλάκα....

Στο προηγούμενο πόστ κάνοντας πρωταπριλίατικο αστείο έφτιαξα το μπλόγκ του Άνθιμου! Πάνω πάνω, ανάρτησα δύο αρκετά ψαρωτικά πόστ, αλλά όσο κατεβαίνει κανείς πρός τα παλιότερα ανακαλύπτει σύντομα πώς κάποιο λάκο έχει η φάβα. Και όχι οτι δεν πετάω σαν ΥΚ μέσα στα σχόλια το "Καλή Πρωταπριλιά".Το έκανα και αυτό!

Σήμερα που ξαναμπήκα όμως διαπίστωσα πώς όχι απλώς αρχίσαν να του αφήνουν σχόλια διάφοροι χριστιανολάγνοι και θεούσες, αλλά άρχισε να παρακολουθεί το μπλόγκ μου το "Δι'ευχών των Αγίων" (http://dieyxontonagion.blogspot.com/) . Προφανώς δεν διάβασαν μέχρι τέλους τα ποστ! Οπότε πάμε καλά και λέω να την τραβήξω την πλάκα ανεβάζοντας κατά καιρούς διάφορα "κουλά" πόστ ωστε να τους μπερδέψω ακόμα περισσότερο!

Μείνετε συντονισμένοι και αγιασμένοι!

8 σχόλια:

HappyHour είπε...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAA

mahler76 είπε...

ώπα πάω να δώ χαχαχαχα

FrapDigo είπε...

+Ευλόγησον+, Yellow Kid.

Είθε μέσω του νέου blog σου, ως golden kid with a beard, να φωτίσεις την Χριστιανορθόδοξη Ελλάδα, που ακροβατεί στο τεντωμένο σχοινί του Σατανά και των ανθελλήνων.

Και των μαύρων.

Η Παναγιά μαζί σου, κι ο Χριστός, και το πουλί το Άγιο και όλο το σόι, ακόμα και ο μεθύστακας θείος που δεν τον εμφανίζουν πολύ πολύ.

Καιρός ήταν πια να ανοίξει e - τσαρδί και ο Μπατμάνθιμος.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Μικρά θαύματα πίστεως.

manetarius είπε...

Θαπέσει φωτιά να σε κάψει :Ρ

(τρελλάρα!)

Yellow Kid είπε...

Τραβάτε όλοι να διαβάστε την νέα ανάρτηση του Άνθιμου!

Takis Alevantis είπε...

Άντε Kid ζωγράφισες πάλι ... Μέχρι σημείου να οργανωθεί ολόκληρη έκθεση για χάρη σου! Αντιγράφω από το αυριανό ΒΗΜΑ:

Η ιστορία των αμερικανικών κόμικς θα περάσει μπροστά από τα μάτια μας μέσα από την έκθεση «Από το Yellow Kid στον Κόναν», η οποία θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο της τριήμερης γιορτής της 9ης Τέχνης Comicdom Con Athens, που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Από τις 16 ως τις 18 Απριλίου, το κεντρικό κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης θα πλημμυρίσει από τον μαγικό κόσμο της ποπ κουλτούρας μέσα από sketch events, προβολές, εργαστήρια για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, παρουσιάσεις νέων τίτλων από ελληνικές εκδοτικές κόμικς, μπαζάρ εξειδικευμένων καταστημάτων, αλλά και βραβεία που θα απονεμηθούν σε έλληνες δημιουργούς.

Ρήγας είπε...

χαχαχαχαχαχα


Frank Zappa We're Turning Again Live