"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



18.12.11

Εγώ δεν πάω Μέγαρο!!!

Μιας που πήρα μια αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή η οποία τραβάει και βίντεο θα σας τα πρίξω λιγάκι με  βιντεάκια (τα οποία μέχρι προσφάτως τραβούσα με το ψωροκινητό μου)!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Μάρθα Φριτζήλα τα σπάνε αυτή την περίοδο και για κάποιες Παρασκευές ακόμα θα συνεχίσουν να τα σπάνε στο Gazarte. Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα η Θεά ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο (καλύτερο από την Ρίτα κατά την γνώμη μου) το "Εγώ δεν πάω Μέγαρο" δίνοντας στο γνωστό αρχοντοσκυλάδικο έναν άλλο αέρα!



Προσκυνώ!

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

αίσχος το λέει. Δεν συγκρίνεται με την Ριτάρα.

Yellow Kid είπε...

Σκληροπυρινικός, ε;

mahler76 είπε...

ε ναι ρε φίλε. Σεβασμό στο Είδωλο!!!

Yellow Kid είπε...

Νο προμπ!

Σεβασμός οκ, αλλά όχι και να μην τους ακουμπάμε.

mahler76 είπε...

θα ακούμπαγες βρε την Μόνα Λίζα? Θα έβαζες δάχτυλο στην Αφροδίτη της Μήλου? Μιλάμε για τέτοιου βεληνεκούς ιεροσυλία μουχαχαχα.

Yellow Kid είπε...

Μισό, γιατί η διαφωνία μας έχει ψωμί!

Όταν λέω "ακουμπώ", σίγουρα δεν εννοώ με το λιγδιασμένο μου δάχτυλο το πρωτότυπο έργο τέχνης, αλλά "προσεγγίζω","διασκευάζω", "αποδομώ την ιδέα του" δημιουργώντας κάτι καινούριο. Δεν ακουμπάς την Μόνα Λίζα (γιατί είσαι λέρας και μόλις έφαγες ψαρόσουπα), όπως δεν πας πάνω στην πρωτότυπη ηχογράφηση της Σακελαριού (αν γινόταν) να καρφώνεις κάνοντας θόρυβο!

Μπορείς να την ξαναζωγραφίσεις την Μόνα Λίζα με την δική σου εκδοχή όπως μπορείς να διασκευάσεις την Ρίτα. Τα δύο πρωτότυπα παραμένουν όπως έχουν, αν με εννοείς.

Προσωπικά για παράδειγμα, γουστάρω τον Βαμβακάρη, σέβομαι τα τραγούδια του κλπ. Αν σου πώ οτι παρόλλα αυτά μου άρεσε η διασκευή της Φραγκοσυριανής από τους σαχλούς Λοκομόντο, θα με πιστέψεις;


Σε εκλιπαρώ Μάλερ, μην γίνεις σαν αυτούς που θυμώνουν όταν γιουχάρουν τον Παπούλια επειδή μόνο και μόνο είναι "θεσμός" και δεν κάνει να τον αγγίζεις, οκ;

mahler76 είπε...

καλέ πλάκα μου κάνεις? το κράξιμο που έριξα εγώ στον Παπούλια δεν το πήρες χαμπάρι? Επίσης κάνει μπάμ πως αστειεύομαι. ο οποιοσδήποτε μπορεί να διασκευάσει οτιδήποτε.

Yellow Kid είπε...

Οτιδήποτε εκτός από την Ρίτα ε;
XD XD XD

Έγινε Μάλερ μου! Καλή Χρονιά!

mahler76 είπε...

χαχαχαχα καλή χρονιά μικρέ :)


Frank Zappa We're Turning Again Live