"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



4.12.07

Η Μπλογκοσφίαρ Μίλησε! (#1)


Και να που ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας τελείωσε με σοκαριστικά αποτελέσματα!

Καταρχήν διαμαρτύρομαι γιατί κανείς δεν με ψήφισε στο "Ποιά blog βαριέστε ακόμα και να τα κοιτάξετε". Τσάμπα έβαλα το μπλογκ μου μπάς και ψαρώσω κανέναν κακοπροαίρετο! Αυτό αντθέτως που διαπίστωσα είναι πως είμαι πολύ ποιό δημοφιλής απο τον Αντώναρο ίσως κάτι που οφείλεται οτι εγώ όντας παιδί-γουλί, εν αντιθέση με αυτόν σας δείχνω λιγότερες τρίχες! Φυσικά εκπέμπω και παιδικότητα και αυτό αρέσει στις γυνάικες. Σορρυ Μάνο!

Αμέσως μετά σε δημοτικότητα, έρχεται ο Βενιζέλας. Γιατί ρε παιδιά; Ποιός αντέχει και διαβάζει τα σεντόνια του; Μετά μας έρχεται ο φωτογράφος γατιών για τουρίστες. Σας καταλαβαίνω. Και γω αν βάλω (πράγμα που υπόσχομαι οτι θα κάνω) αυτά τα συμπαθέστατα αυθαδικά τετράποδα θηλαστικά που μας έχουν χεσμένους, στα πόστ μου θα τραβήξω ολους τους πονόψυχους. Τέλος, με λίγο λιγότερη δημοτικότητα απο μένα έρχεται ο Ανδρουλάκης. Μίμη στο λέω: Αν δεν βάλεις ελκυστικές φωτογραφίες στο πόστ σου και αν δεν μειώσεις τα σεντόνια σου δεν με ξεπερνάς. So, eat my dust!!!


Στούς επώνυμους που θα επιθυμούσατε να δείτε μπλόγκ φυσικά (και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας) έρχεται πρωτός ο Τζιμακος. Μετά με σχεδόν ανταγωνιστικό τρόπο έρχεται η Λουκά. Πραγματικά, ποιός δεν θα την ήθελε να σχολίαζει με τον επιστημονικό της τρόπο την επικαιρότητα; Αφού είναι γνωστό πως όλοι μας εκτός απο αυτήν είμαστε του Σατανά! (Μπουαχαχαχαχα!) . Επίσης το αξιοπερίεργο είναι πως υπήρχε και ενα μικρό ποσοστό που ψήφισε Βύρων αντι για Λάκη. Ισως γιατί εν αντιθέση με τον επαγγελματία κωμικό αυτός είναι αυθεντικό ταλέντο από μόνος του!!! Επίσης το χιούμορ του μας λείπει περισσότερο απο του κύριου Λαζόπουλου.
Βύρωνα ζούμε για να σε ακούμε!
(Αλλά μην μας ξαναδείρεις, σε παρακαλούμε)

Υ.Γ. 1.Βλέπω στο αντίστροφο κάουντερ απο την ώρα που έγραψα το πόστ (δίχως διορθωτή-συγγνώμη λοιπόν για ορθογραφικά ή ατονίες) σας μένουν άλλες δύο ωρίτσες μπας και αλλάξετε κάτι από την ψηφοφορία. Σταυρώστε με σταυρώστε με στο μπλόγκ σας σηκώστε με!
Υ.Γ.2. Αυτές οι δύο ωρίστες δεν με εμποδίζουν να ξεκινίσω δεύτερο γύρο ψηφοφοριών!



3 σχόλια:

λολιτα είπε...

ο λαος μιλησε κιτρινε τυπε!

Pastaflora είπε...

μαέστρο, να ρίξω μια εκπρόθεσμη ψήφο; Εντ δι όσκαρ γκόουζ του... Τζίμης.
μερσί!

Yellow Kid είπε...

@Λολίτα:
Είδες η δημοκρατία τι καλή που είναι;

@Πασταφλώρα:
Ο Τζιμακος δεν είναι εδω για να πάρει τον κύριο Οσκαρ αλλά είπε οτι θα ήθελε να ερυχαριστήσει την μαμά τοτ, τον μπαμπά του, τους φίλους που τον στήριξαν,κλπ...


Frank Zappa We're Turning Again Live