"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ8.2.09

Σκατά με μαρμελάδα- πρόταση διαδικτυακής διαμαρτυρίας

.


Όχι άλλα σκατά με μαρμελάδα.

Δεν μπορεί τα φασιστόμουτρα να αλλωνίζουν και όταν τα καταγγέλουμε ως τέτοια να κάνουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν μπορεί ούτε η σάτυρα, ούτε ο δημόσιος λόγος να ποινικοποιείται.


Από την Κυριακή 15 έως την Κυριακή 22 αλλάζουμε όλοι τα εικονίδια μας στα Αβαταρ και βάζουμε φωτογραφία του Καρατζαφέρη με μουστάκι (τύπου) Χίτλερ. Παράληλα μπορούμε να δημοσιεύσουμε την δική μας οπτική πάνω στο γεγονός της απροκάλυπτης και κλιμακούμενης φίμωσης που επιχειρεί το ΛΑΟΣ στο Ίντερνετ, στα ΜΜΕ, στη σάτυρα, στον δημόσιο λόγο.

Και φυσικά μπορεί ο καθένας να δημοσιεύσει την δική του δημιουργία με θέμα "Καρατζαφέρης-Χίτλερ"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά συμφωνώ και χαίρομαι που η φωτογραφία που βρήκα και δημοσίευσα (εγώ ένας παγκοσμίως άγνωστος, συμφώνα με μια φίλη μας), δημιούργησε μια «αντίδραση» και ένα κλίμα απέναντι στην υποκρισία και το ψέμα.

http://thesa1nt.wordpress.com/2009/02/01/zeygari/

επίσης προς γνώση και ενημέρωση, τα του οίκου του εν λόγο κυρίου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=23499

Μαύρος Γάτος είπε...

Ντροπή σου ανάγωγε κιτρινιάρη να προσβάλλεις την τιμή και τη υπόληψη του αξιότιμου Αρχηγού μας, της ελπίδας του Έθνους μας, του Καρατζαφύρερ μας.

Ζίγκ Χάλι!

Frank Zappa We're Turning Again Live