"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



12.9.09

ΣΥΡΙΖΑ κι ας είν’ και ρόγες.

Με το που βλέπω ή ακούω τον Τσίπρα (ή κάποιον από το Συνασπισμό ή τον Σύριζα) να μιλάει, με πιάνει κατάθλιψη για το ποίος είναι ο αντίλογος σε αυτή την εθνικοφασιστική άνοδο τα τελευταία δέκα χρόνια. Όμως για μία ακόμα φορά θα τους ψηφίσω γιατί ο εθνικοφασισμός είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα για να αφήνουμε στους βλάκες. Δεν είναι πώς με εκφράζει ο Σύριζας δηλαδή, απλά είναι η προσωπική μου κόντρα αν θέλετε γιατί δεν αντέχω να βλέπω συνέχεια μόνο τους Καρατζαφύρερ στα παράθυρα των καναλιών να εκπέμπουνε μίσος και ρατσισμό.
Εξάλλου δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως αφού η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα έκανε μουνί (με την κακιά έννοια του μουνιού) το ΠΑΣΟΚ θα ξαναέρθει να μας κυβερνήσει που συμπληρώνοντας την σεξιστικές μου ύβρεις θα τα κάνει κώλο.
Για σας που θα ψηφίστε ΠΑΣΟΚ, σας αρέσει μήπως επειδή βγάζει αυτή την pathetic μουρίτσα του Γιωργάκη που δεν μπορεί ούτε την αλυσίδα του ποδηλάτου του να φτιάξει, ε; Πριν τους ψηφίσετε σκεφτείτε όλους τους σκληροπυρινικούς που κρύβονται από πίσω και που τους έχουμε βιώσει στο παρελθόν.
Σας παρακαλώ εκλιπαρώ να μην ξαναγίνουμε ψάρια με short time memory (keep on swimming, keep on swimming...). Τους ξέρουμε πάρα πολύ καλά.
Τους δε ΚΚΕδες, ποτέ μου δεν κατάλαβα, τι κολλήματα τρώνε με το ΛΑΟΣ μιας και είναι τα δίδυμα αδέρφια τους. Όλα αυτά με το «σύντροφοι και συντρόφισσες», την γροθιά την ενωμένη και τα κόκκινα Bold γράμματα παρακαλώ να μου λείπουν. Όλα κι όλα! Είπαμε είμαι αναρχοαριστερός, αλλά το I Pod μου το θέλω να είναι αμερικάνννικο!!! Την Κανέλη κάπου πάω όταν τους βγάζει γλώσσα, αλλά και αυτή θα την προτιμούσα ως ανεξάρτητη Stand Up Comedian παρά να χάνεται το κωμικό της ταλέντο μέσα στο ΚΚΕ.
Όσο για το νέο φυτώριο που λέγεται «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ»: Παιδία, αν θέλετε να κερδίσετε την συμπάθεια του κόσμου να αλλάξετε επειγόντως αρχηγό. Βάλτε τον Καφετζόπουλο που είναι ηθοποιός ο άνθρωπος και ξέρει να κερδίζει το κοινό. Καλοί ήσασταν για τις Ευρωεκλογές, και η αμαρτία μου είναι ότι σας ψήφισα καθότι δεν πίστευα ότι ο Σύριζας θα πάρει τον πούλο. (Μεγάλη αμαρτίαν διέπραξες τέκνον μου. θα πεις 50 φορές γονατιστός το Πάτερ Ημών και θα ζήσεις τα υπόλοιπα 2 χρόνια με ξηροφαγία!). Ήσασταν μια στιγμή αδυναμίας, ένας έρωτας του καλοκαιριού.

Λευκό, ή Αποχή δεν συστήνω σε καμία περίπτωση, συστήνω όμως το Άκυρο μόνο όμως ως μέσο έκφρασης και μόνο άμα είσαστε απολιτίκ πιτσιρικάδες που πάτε να ψηφίσετε για πρώτη ή δεύτερη φορά.. Δεν σας φοβάμαι δηλαδή. Και εγώ από άκυρα ξεκίνησα, μέχρι που βγήκε μπροστά μου Καρατζαφέρης Μπαστούνι, οπότε οι πλάκες κομμένες.
Ξέρω ότι είσαστε αηδιασμένοι από όλους, ξέρω πώς κανένας ματσαράγκας δεν σας εκφράζει, (ούτε εμένα) οπότε αν δεν γουστάρετε άκυρα ή λευκά επειδή ενισχύουν το πρώτο κόμμα, ρίξτε την ψήφο σας στους τρελούς! Κάνουνε κρά για μία ψήφο, δεν επηρεάζουν το πολιτικό σκηνικό και επίσης κάνουνε γαμάτες αφίσες και γαμάτες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

6 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Μαζί σου είμαι, σε πολλά.
Μια δυστυχής σημείωση:
Εκτός από τα Ακυρα/Λευκά και η Αποχή- ψήφος σε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα ενισχύει τον πρώτο (κυρίως), αλλά το τελευταίο τουλάχιστον δείχνει και ένα στίγμα, οπότε δεν το ψέγω.

Yellow Kid είπε...

Τους έκανες την καρδιά περιβόλι!

mahler76 είπε...

σύριζα για μια δυνατή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ :(

Kert είπε...

no matter what...
5th of october: keep on swimming !

HappyHour είπε...

Ωραίος ο κιντ ! Ωραίο μπλογκάκι θα μείνω...

Yellow Kid είπε...

"Staaaaayyyyyy...staaaaaaayyyyyyy..."

(Προχτές έβλεπα το Ε.Τ.)


Frank Zappa We're Turning Again Live