"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



14.4.11

Sovatistas!

Για χαρά! Είμαστε μια πολύ πολύ πολύ χαρούμενη ομαδούλα που λεγόμαστε Sovatistas και μέσα από τις πολύ πολύ πολύ ωραίες μας δράσεις αποφασίσαμε να μετατρέψουμε μια πολύ πολύ άσχημη από τα graffiti διάβαση της Αθήνας, μας σε μια πολύ πολύ πολύ ωραία τουαλέτα φαστφουντάδικου με μυξομουχλιασμένο χρώμα! Φυσικά να ευχαριστήσουμε πολύ πολύ πολύ την εταιρία ΞΕΡΑΤΟΧΡΩΜ που μας έδωσε τα χρώματα με την υπόσχεση να την αναφέρουμε στο πολύ πολύ πολύ ωραίο σάϊτ μας!


Εδώ με πολύ πολύ πολύ τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας, εμποδίζουμε τις γιαγιάδες να περάσουνε με κίνδυνο μάλιστα να πέσει πάνω τους η μπογιά, ή να σκοντάψουν σε κάποιον κουβά με ΞΕΡΑΤΟΧΡΩΜ. Δεν είμαστε σαν τους άθλιους γκραφιτάδες που το κάνουν βράδυ όταν δεν θα περάσει κανείς!

Στο πολύ πολύ πολύ ωραίο σάϊτ μας επίσης αγαπάμε την αντίθετη άποψη και για αυτό πολύ πολύ πολύ ωραία αποφασίζουμε να την"σοβαντίσουμε" όπως κάνουμε με τα graffiti !

Με πολλές πολλές πολλές ευχές θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Yellow Kid για τα πολύ πολύ πολύ ωραία του σχόλια απο τα οποία μας έδωσε την δυνατότητα να σβήσουμε τα περισσότερα και τα οποία (όσα δυστυχώς διασώθηκαν με Copy/Paste στον υπολογιστή του) είναι:

  • Προς τον διαχειριστή της ιστοσελίδας:

    Το να μου σβήνετε χωρίς κανένα προφανή λόγο πέραν οτι προτρέπω σε νέους ανθρώπους και πιτσιρικάδες να δημιουργήσουν, το θεωρώ απαράδεχτο.
    Εν ολίγις χρησιμοποιείτε τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιήσατε για σβήστε τα γκράφιτι.
    Να μην ξανασυμβεί σας παρακαλώ.
  • Γιατί το κάνετε αυτό; Δεν είναι μόνο τα δικά μου που σβήνετε, είναι και των άλλων! [σημ: Ο Ούρφουρσλααγκ απλώς ρώτησε σε ποιο σημείο της Αθήνας είναι αυτό το θεάρεστο έργο]
  • Γιατί δεν αφήνετε να ακουστεί και μια αντίθετη απόψη από αυτή της Βιβεχρωμ σας; Θα σας άρεσε να σας το κάνουν εσάς, ή θα φωνάζατε "λογοκρισία" λογοκρισία";
    Αφήστε τα παιδιά να βγουν στους δρόμους και να δημιουργήσουν ανεξαιρέτως σπόνσορα . Αυτό μόνο.
  • @ate(bank)nustas [σημ: εδώ ο πολύ πολύ πολύ καλός μας YK απαντάει σε ένα σχόλιο που επίσης σβήσαμε σχετικά με το να πάνε να δούνε τι γίνεται με τα graffiti στο Μαρούσι... ]
    Όχι μωρέ, το Μαρούσι έχει κάτι πολύ ωραία γκράφιτι κυρίως όταν περνάς με τον ηλεκτρικό. Κάθε φορά τα χαζεύω. Κρίμα δεν είναι να καταστραφούνε;
  • Καλά δεν ντρέπεστε; Σβήνετε το σχόλιο που είπα ότι μου αρέσουν τα γκράφιτι του Μαρουσίου; Η φίμωση του να εκφράζω τα γούστα μου τι σόι μέρος της δημοκρατίας είναι;
  • Κρατήστε πάντως τις πρώτες φωτογραφίες πριν τον σοβατισμό τους. Να θυμόμασταν πόσο ποιο εκφραστικός και πολύχρωμος ήταν ο τοίχος!
Πολύ πολύ πολύ μεγάλο λάθος, ΥΚ! Αυτό το ροζογαλανό είναι πολύ χειρότερο να το βλέπει κανείς από το υπεροχο μυξοπράσινο της πολύ πολύ πολύ ωραίας μας ΞΕΡΑΤΟΧΡΩΜ που έχει τώρα!

Τέλος, ο ΥΚ στο "Πρότεινε δράση" μας έστειλε ένα πολύ πολύ πολύ ωραίο email:

"Προτείνω να ξεχυθούμε στους δρόμους με σπρέι, μπογιές, χρώματα και ωραίες φρέσκες ιδέες και να βάφουμε τοίχους, στοές, υπόγεια, διαφημιστικές πινακίδες, και να μετατρέψουμε την Αθήνα σε πάρτι άνιμαλ! Οι καλύτερες δουλειές θα βραβευτούν με δημοσκόπηση μέσω του σάιτ σας, ενώ οι 10 καλύτερες θα πάρουν 10.0000 € από το Υπ. Πολιτισμού βοηθώντας τους να ορθοποδήσουν και να δημιουργήσουν στο μέλλον. (Δόξα το ΠΑΣΟΚ λεφτά υπάρχουν, οπότε ας τα φάνε μαζί κι οι καλλιτέχνες)

Παράλληλα με την μουσική, θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες ντοκιμαντέρ για την τέχνη των Graffity και της Street Art."

Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ ΥΚ και να είσαι πολύ πολύ πολύ σίγουρος ότι θα το αγνοήσουμε πλήρως!

Απο την πολύ πολύ πολύ χαρούμενη ομαδούλα μας, φιλάκιαααααα!




1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

καλά και μόνο ο οργανωτής τους, ο τυροπιτάκιας διαφημιστάκιας-να γεμίσουμε όλη την Αθήνα Lofts και Luxury Hotels, αρκεί για να καταλάβει κάποιος το βάθος σκέψης της "οργάνωσης". Μην μασάς με σβησμένα σχόλια κλπ. Κάτι τέτοια γκρουπάκια δεν επιβιώνουν με την ανταλλαγή απόψεων αλλά με το αμοιβαίο χειροκρότημα.


Frank Zappa We're Turning Again Live