"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



1.4.07

Α.Τ.Ι.Α. Πάνω από την Βουλή Των Ελλήνων

Έντρομοι κάτοικοι και περαστικοί της Πλατείας Συντάγματος αντίκρυσαν σήμερα στις 10:05 το πρωί ένα ασημένιο φωτεινό δίσκο να αιωρείται πάνω από την Βουλή Των Ελλήνων! (Διατηρητέο κτίριο έναντι καταστήματος Mc Donalds) . Αμέσως, ειδοποιήθηκαν και κατεύθασαν αι αστυνομικαί δυναμείς, τα ελληνικά στρατά , η πυροσβεστική και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Βαρεμένος, με το τηλεοπτικό του συνεργείο να καλύψει το γεγονός.
Προφέσορας μελετητής Ελληνικής ιστορίας και επιστημών , καταξιωμένος στην τηλεόραση, εξετάζοντας προσεκτικά τον δίσκο απεφάνθηκε, πως δεν πρόκειτο για ένα Α.Τ.Ι.Α. (συνηθισμένο φαινόμενο γύρω απο τον Ελλαδικό χώρο μετα τις εκπομπές του), αλλα γιά Α.Σ.Τ.Ε.Ι.Α. δηλαδή Αγνώστου Σατυρικής Ταυτότητας ΕΛΛηνικό Ιπτάμενο Αντικείμενο.
Φυσικά, αυτή είναι μια απο τις θεωρίες για το ιπτάμενο σφαιρικό αντικείμενο καθώς δεν γνωρίζουμε αν στριφογυρίζοντας πάνω απο τον εναέριο χώρο της Βουλής ακουγόταν καραμ-ΕΛΛ ή καρα-ΜΑΛ . Πάντως και οι δύο ήχοι μας παραπέμπουν σε πολύ οικείους ελληνικους φθόγγους με κοινή ρίζα. Δε λείψαν φυσικά και εκείνοι που πιστέψαν οτί ο δίσκος αυτός είχε μέσα μια εξωγήινη οικογένεια που γύρισε πίσω στη Γή να πάρει το καθυστερημένο της παιδί που είχε ξεχάσει πίσω της απο προηγούμενη επίσκεψη, καλώντας το ως ΚΑΡΑΜΑΝΛ. Οι θεωρείες ποικίλουν . Το σίγουρο πάντως είναι , σύμφωνα με τον καθηγητή, πως οι Ελληνες είμαστε απόγονοι εξωγηίνων, κάτι που εξηγεί πολλά πράγματα, οπως για παράδειγμα γιατί δεν τα πάμε καλά με τον υπόλοιπο πλανήτη.

Αν έχουμε νεότερα για αυτή την πρωταπριλιάτικη φάρσα, θα σας ενημερώσουμε.

Φωτο: Ερμόλαος Ζαβός

2 σχόλια:

Νek είπε...

ο χαρδαβέλας που ήταν?

Yellow Kid είπε...

Εννοείς αν ήταν μέσα ή έξω απο το ufo;


Frank Zappa We're Turning Again Live