"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



12.4.07

Μέσα στην αναμπουμπούλα, ξεχάσαμε έναν Μεγάλο Άντρα


Ο κύριος της παραπάνω φωτογραφίας, είναι ένας πετυχημένος δικηγόρος. Εκείνο όμως που αγνοεί ο κόσμος είναι μια κρυφή πλευρά του εαυτού του, και δεν θα μπούμε ως αδιάκριτοι στον κόπο να εξετάσουμε την σεξουαλικότητα του. Οπως έχει δηλώσει επίσημα και ο ίδιος , είναι ένας Άντρας με τα όλα του.

Οχι, ο παραπάνω κύριος, έχει και άλλα χαρίσματα . Κατ΄ αρχήν, είναι αθλητικός. Κρίνοντας από την πορεία του στην την τηλεόραση, του αρέσει το άλμα είς ύψος και η ερασιτεχνική πυγμαχία. Επίσης, σύμφωνα και με τους αρχάιους προγόνους μας , δεν διατηρεί μόνο το σώμα του υγιές, αλλά και το πνεύμα του. Γνωστός χιουμορίστας , βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των τηλεοπτικών καναλίων που θέλουν να μεταδώσουν τα ανέκδοτα και τις πικάντικες ιστορίες του.

Είναι φιλεύσπλαχνος. Σκεφτείτε μόνο και μόνο πόσο δατεθημένος είναι,ώστε επιλέγει να αφιερώσει την ζωή του και να ζήσει οπως μιά σύνχρονη Μαρία Τερέζα δίπλα ακόμα και σε ανθρώπους με διανοητικές δυσλειτουργείες .Δεν είναι αξιεπαινη μιά τέτοια πράξη;

Ομως αρκετά με τις προσωπικές μου εικασίες. Τον λόγο έχει η επιστήμη:


Ζήτησα από τον γνωστό φυσιογνώμωνα Dr.Φλάντζα, με βάση την παραπάνω φωτογραφία και των γραμμων του προσώπου, να μελετήσει το ψυχολογικό προφίλ του εικονιζομενου (υπ’ οψιν,δεν τον γνωρίζει προσωπικά ) του και να πεί την επιστημονική του γνώμη.


Σύμφωνα πάντα με τον δόκτορα, τα μάτια του εικονιζόμενου είναι εστιασμένα πρός τα μέσα, άρα βλέπουμε έναν άνθρωπο με ισορροπία και διαύγεια σκέψης. Οι γραμμές του στόματος δείχνουν άνθρωπο χαρούμενο, αισιόδοξο και κυριως καλό οικογενιάρχη. Το θεληματικό πηγούνι του και η γωνία της μύτης, δείχνουν ξεκαθαρά έναν άρειο και άρσενικό, έτοιμο γιά κυνήγι . Ακόμα και σεξουαλικό. Το μεγάλο του κούτελο θα μας δείξει άνθρωπο σοφό. Γαλήνιο. Ικανό να ανταπεξέλθει με ψύχραιμία μιά αψημαχία με δυνατούς αντιπάλους. Τέλος, απ’ το ύψος των αυτιών του, και των μικρών λοβών του, βλέπουμε άνθρωπο ανοιχτό σε απόψεις. Που ακούει και ενημερώνεται. Που δεν επιμένει σε στερότυπα.

Κατά τον δόκτορα, λοιπόν, μιλάμε γιά τον τέλειο άνθρωπο. Τον Μεγάλο Ανθρωπο του Μέλλοντος γιά τον Χαρούμενο Νέο και Γενναίο Κόσμο που μας ξημερώνει Αυτόν που ο Dr.Φλάντζας ονομάζει στο βιβλίο του «Δεν είμαι ο Dr.Φλάντζας» ως Gay Homoguyus.

Υστερά λοιπον από αυτες τις επιστημονικές αποδείξεις, αισθάνθηκα την ανάγκη να υπερασπιστώ αυτόν τον άνθρωπο, που κατά καιρούς δέχεται εναντίον του άδικα πυρά από συνομωσίες. Προσωπικά, ως μπλόγκ Dangerous Kitchen και ως Yellow Kid, τον δεχόμαστε με ανοιχτές τις φτερούγες μας.

…Αρκεί να μην έχει αλεργία στα πούπουλα.

10 σχόλια:

lo-li είπε...

ωωωω...τι άντρας Θεε μου...και τον είχα παρεξηγήσει...υπάρχει στ αλήθεια; oύτε ο Ζαγοράκης τόση τεστοστερόνη...

Yellow Kid είπε...

Ολοι μας οφείλουμε μια συγγνώμη του υπερανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

"Του αρέσει το άλμα είς ύψος"..

Τρομερό!!

Ανώνυμος είπε...

Nαι, οκ, αλλού έβαλα τη δ/νση.. Σόρυ! (Βαριέμαι να κάνω login για ένα comment)

Yellow Kid είπε...

Ολοι συνχωρεμένοι mathilde

Urfurslaag είπε...

Γέλοου, αδερφέ της ξαδέλφης μου, γειά σου!

Είναι γνωστές οι προσπάθειες της τριμελούς ερευνητικής μας επιτροπής που αποτελείτε από ημάς, υμάς, τον Μπάμπη και τον Δόκτορα, να λύσουμε το φαινόμαινο της διαδικτυακής διπολικής διαταραχής, ασθένεια άκρως επικίνδυνη και μεταδοτική σχεδόν όσο ο διαλεκτικός υλισμός!

Λοιπόν πιστεύω πως σήμερα μετά από ένα εξαντλητικό μπρέινστόρμινγκ κάναμε ένα μπρέικθρου στην περίπτωση του ασθενούς Μίμη Ανδρουλάκη.

Η εταιρεία http://mycybertwin.com/ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΛΟΝΟΥΣ για μπλόγκερ:

"Μια Αυστραλέζική εταιρεία, η MyCyberTwin δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσετε ένα κλόνο της προσωπικότητάς σας που μπορεί να κάνει τη δουλειά σας στο μπλογκ σας ή στο messenger, όταν βρίσκεστε μακρυά από υπολογιστή.
Πως; Απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγιο ανάλυσης προσωπικότητας 79 ερωτήσεων, ένα πρόγραμμα καταγράφει τα βασικά σας χαρακτηριστικά και μετά μπορεί να γίνει … εσείς online."


Αυτό το βρήκα εδώ:http://metablogging.gr/?p=428

Urfurslaag είπε...

Σχετικά με το σημερινό σου μποστ να σου πω πως έχεις αγγίξει ένα ευαίσθητο θέμα και αρκετά επικίνδυνο μια που ο κύριος Κούγιας μοιράζει μυνήσεις αβέρτα. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ και εγώ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με το λεπτό αυτό θέμα και να ανεβάσω ένα ποστ με τίτλο "βατεύοντας την Βατίδου" ή κάτι τύπου "Ποιός θα δείρει τον Κούγια τώρα που πέθανε ο Ζουγκλάκος;"
Τι λες;

Yellow Kid είπε...

Που λές, ανηψούδι μου, εμείς δεν εχουμε καμία πρόθεση να κοροϊδέψουμε τον Μεγάλο Αυτόν Άνδρα.(Ξέροντας οτι μοιράζει μυνήσεις αβέρτα) Θα διαπιστώσεις πως το πόστ έχει μόνο ενθαρυντικά σχόλια για τον Μεγάλο Αυτόν Άνδρα ενω το όνομα του δεν βρίσκεται πουθενά σωστά εγγεγραμμένο. Αν ο Μεγάλος Αυτός Άνδρας καταφέρει πρώτον, να ανάκαλυψει ενα πόστ, που δεν γράφει το όνομα του, και δέυτερον να μας κάνει μύνηση, για συκοφαντική δυσφήμηση,επέτρεψε μου να αυτοκαταδικαστώ, σκοτώνοντας γάιδαρο με ξερά σύκα στην Κορσική!

Urfurslaag είπε...

Αγαπητή εξαδέλφη(κανείς ποτέ δεν θα μάθει τηνπραγματική μας σχέση χεχε)

Μια που μιλάμε για μαλάκες ρίξτε μια ματια σε αυτό το ποστ του καλού συναδέλφου Αλλού:

http://afmarx.wordpress.com/2007/04/11/kellogg/

Sousou Delatroba είπε...

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους σας για την αποκατάσταση του ονόματος του πασιγνώστου νομικού. Εξεχόντως δε να συγχαρώ το κίτρινο παιδί και τον λαμπρό επιστήμονα Δρ. Φλάντζα, που για άλλη μια φορά έκανε τόσο επιτυχημένη διάγνωση. Εύγετε.

Τον εξαίρετο αυτό δικηγόρο επειδή περιφέρεται συχνά εις Κολωνάκιον και είναι και της υψηλής κοινωνίας τον γνωρίζω προσωπικώς. Ομού και την ωραιοτάτην σύζυγόν του, η οποία -το χρυσό μου- απορούσε τινά φορά σε ποιό νούμερο να καλέσει το -πάλαι ποτέ- 131. Το πουλάκι μου, μετά των ακαδήμαΐκών της αποριών, καταρρίπτει το μύθο για τις ωραίες και χαζές. Μα, είναι εφυεστάτη. Θαρρώ πως θα συμφωνεί μαζί μου και ο Dr.Φλάντζας, αυτό το τέρας της ιατρικής, αυτός ο μέγας φυσιογνωμιστής και πανεπιστήμων.

Ο πασίγνωστος αυτός ποινικολόγος λοιπόν (το όνομα του οποίου άμα το εκφέρω θα πρέπει να πλύνω το στόμα μου και το προσωπικό λείπει για να μου φέρει το betadine) είναι το απόλυτο αρσενικό, ο πλέον καταρτισμένος νομικός και εις εκ των δημοφιλεστέρων κοσμικός. Δε θα 'πρεπε να λείπει από κανένα σπίτι.

Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορούμαι κατα καιρούς ότι ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών τον διώκει πειθαρχίκως. Πώς τολμούν να διώκουν πειθαρχικώς έναν δικηγόρο με τόσο μεγάλο κούτελο -που άμα πτύσεις ένα μωβ του το κολλάς κατακουτέλως και περισσεύει και τόπος (Φαντάσου πόόόόση σοφία μάζεψε ο Παντοδύναμος σε ένα μόνο κεφάλι). Αφού πιστεύω πως θα ήτο σκόπιμον να τυπώσει κάρτες με ιδιότητα "δικηγόρος - πανηγυρτζής".

Θα παρακαλούσα το εκλεκτό σας team να κάνει το φυσιογνωμικό προφίλ του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, αυτού του δικομανούς αδαή, αυτού του τεντυμπόη -θα τολμούσα να πώ, που δεν αφήνει το ένα και μοναχικό είδος ποινικολόγου ανά την Ελληνική επικράτεια (το επωνομαζόμενο Gay Homoguyus) να κάνει καριέρα εις τας μεσημεριανάς εκπομπάς πέραν των δικαστικών μεγάρων.

Και πάλι εύγετε!!

Πάντα κυρία,
Madame Sousou


Frank Zappa We're Turning Again Live