"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



8.10.07

Δέκα χιλιάδες γαλαξίες δεν μπορούν να κάνουν λάθος!

Η χαζή αυτή σκέψη μου ήρθε βλέποντας τα πρώτα Star Treck ( αυτά με τον Dr.Spock) τα πρώτα (ασπρόμαυρα) Outer Limits, το Διάστημα 1999 και ένα σωρό φριχτά και αστεία B-Movies με εξωγήινους που με κεφάλια σαν μαρουλοσαλάτα θέλουν πάντα να κάνουνε κακό στους γήινους. Δικαιολογημένα;

Οι γήινοι με το πού θα βρεθούν στην πρώτη τους επαφή με αυτούς, δεν δείχνουνε καμία ανοχή και κανένα έλεος. Η ξένη τους όψη τους τρομάζει (κυρίως από τα θηλυκά του είδους μας) κάνοντας τους να αντιδρούνε σαν οπαδό του Καρατζαφέρη απέναντι σε αλβανό λαθρομετανάστη! Θέλουν να τον σκοτώσουν κατ’ ευθείαν ή προσπαθούν (κλασσική περίπτωση σεναρίου Star Treck) να τους επιβάλλουν τον δικό τους «λογικό» πολιτισμό καταστρέφοντας και γκρεμίζοντας τον δικό τους «άγριο» αδιαφορώντας πόσο παλιός μπορεί να είναι. Κάτι που συνειρμικά μας πάει στις σταυροφορίες, στους αφανισμούς των ινδιάνων, η στον Τζώρτζ Μπους Τζ και το Ιράκ, αλλά δεν θα το αναλύσω παραπάνω.

Ο προβληματισμός μου μοιάζει λογικός. Όταν έρχονται από όλες τις γωνιές του σύμπαντος (πράγμα που δεν συμβαίνει και κάθε μέρα) και εμείς τους γαμάμε την Παναγία με το «καλωσόρισες» , φυσικό είναι να θεωρήσουν πώς η απειλή από όλους τους γαλαξίες είμαστε εμείς. Και αν έρχονται πια με κακές διαθέσεις δεν είναι επειδή φταίει η μαρουλοσαλάτα που έχουν για κεφάλι αλλά η δική μας μαλακία που μας δέρνει που δεν μπορούμε να ανεχτούμε κάτι διαφορετικό!

Έχουν άδικο να μην μας θέλουνε;


....Ack...Ackaack!

6 σχόλια:

lo-li είπε...

χμμ...σαν να έχεις ένα δίκιο!

bonjouour:-)

DeliriumTremens είπε...

Από το τοστ σου, βγαινει ένα ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ συμπέρασμα:

Ειμαστε όλοι Αλβανοι Εξωγήινοι!!

ΟλΕ!

Yellow Kid είπε...

@ lo-li:

Χμμ...Λές να;

@ DeliriumTremens:

Αδέρφια μας-αλήτες-Αριανοί!

sikia είπε...

Εγώ πάντως έχω ακούσει ότι οι εξωγήινοι απαγάγουν κόσμο και αφού τους υποβάλουν σε εξοντωτική ανάκριση, τους βιάζουν με το μακρουλό γλυστερό πράσινο πέος τους.

Yellow Kid είπε...

@sikia:

Σωστα! Και ανάλογα με το χρώμα του πέους τους μπορεί το FBI να καταλήξει απο ποιο γαλαξία προέρχονται!

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται να το έχουν μακρουλό, αλλά όχι γλυστερό και πράσινο?
Σιχαίνομαι τις σαλάτες!


Frank Zappa We're Turning Again Live