"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



16.3.08

Η εποχή των απωθημένων μου

Ποιο είναι το δικό σας παιδικό απωθημένο που τώρα ως ενήλικοι, χωρίς πλέον την γονική σας συναίνεση μπορείτε και πραγματοποιείτε σήμερα στο έπακρο;

Το δικό μου είναι τα καρτούν στην τηλεόραση. Όλα αυτά τα καρτούν που ήταν λίγα και σπάνια στην τηλεόραση όσο ήμουνα μικρός (υπήρχε μόνο ΕΡΤ, ΥΕΝΝΕΔ-ναι σας πάω τριάντα χρόνια και, πίσω) που δε μπορούσα να δω. Ή έπρεπε να διαβάσω βαρετά μαθήματα, ή οι υπεύθυνοι ξεχνούσαν να τα βάλουνε (και όταν τελικά τα βάζανε ήταν επαναλήψεις και κομμένα!).
Σήμερα χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία, έχω την δυνατότητα να τα δω ΟΛΑ! ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ! ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ!
Και κάπως έτσι νοίκιασα βλέποντας στα σερί στα DVD, τα Μπάγκς Μπάνυ, και τους Ροζ Πάνθηρες που τότε προβάλλονταν μόνο από την τηλεόραση….

Τώρα νοικιάζω τους πολύ μεταγενέστερους Simpsons!

Και είναι πραγματική πρέζα!


3 σχόλια:

πετρούλα είπε...

κύριέ μου είναι όντως θαυμάσιο να μη χρειάζεται να μένει κάποιος εμπρός στην τηλεόραση για να δει κάτι που του αρέσει. Το επόμενο βημα θα είναι να ανεβαίνουν σειρές αποκλειστικά στο νετ. Αλλά αφήστε τα αυτά και πείτε μου για τις αμαρτίες σας

Lucha Libre είπε...

Ναι!Αθεράπευτα απωθημένα! Καρτούν και κόμικς με μανία!Επίσης τα παιχνίδια. Το ΄χα καημό: μου χαρίζαν μόνο βιβλία. Έπηξα στο βιβλίο αδερφέ μου.Τώρα μέχρι και Σουμπούτεο ψάχνω που το λαχταρούσα πολύ και δε με παίζαν και τα αγόρια. Λύγμ.

Yellow Kid είπε...

@Πετρουλα:

Ολο και περισσότεροι καταργούνε αυτο το παλιομοδιτικό πραγμα με βλακειες!

@inco:

Είς χαρη παλιων των παλιών αποθημενων έυχομαι να βρείς το μεγαλύτερο σουμπούτεο του κόσμου.
(πρός το παρόν μπορείς να διαβασεις ολα αυτά τα βιβλια που σου χάριζαν!)


Frank Zappa We're Turning Again Live