"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



6.6.08

Bannet- πρόταση, για το μπλόγκ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων

.
.
.



Περισσότερα Μηνύματα Αγάπης εδώ





7 σχόλια:

hnioxos είπε...

Λοιπόν εγώ που θα πάω στο Athens Pride 08 είμαι πούστης, καμμιά αμφιβολία γι αυτό. Ο φίλος μου ο Μήτσος που θα έρθει παρέα πάντως δεν είναι. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.
Αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα και δεν τον προλαβαίνουμε. Μια φορά αποκάλεσε την γκόμενά του με το όνομα της προηγούμενης και μετά από την τσαντιά που του έριξε αυτή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πήδαγε και την προηγούμενη (τι, να το αφήσει παραπονεμένο το κορίτσι;)
Ο φίλος μου ο Μήτσος είναι από αυτούς που θα λέγαμε πρότυπο αρσενικού, για να σου δώσω να καταλάβεις έξυνε τ' αρχίδια του την άλλη φορά στην εκκλησία και σκαλίζει πολλές φορές τη μύτη του, ενώ άμα περάσει καμμιά γκόμενα με μεγάλα βυζιά και κώλο την τσιμπάει. Είναι ο άνθρωπος γεμάτος τεστοστερόνη. Κάτι σαν τον Ζαγοράκη ένα πράμα.
Αφού καμμιά φορά με τόση σεξουαλικότητα φοβάμαι μην πηδήξει κι εμένα.

Ο Μήτσος λοιπόν θα έρθει αύριο στο gay pride για να μου κάνει συμπαράσταση. Και επειδή είναι και νευρικός, αν δει αυτό το μπάνερ που ανάρτησες θα πάει να σπάσει τα μούτρα του Καλαβλήτου που τον είπε πούστη. Άσε που η γκόμενά του (η τελευταία) θα βγει και θα διαρρήξει τα ιμάτιά της αφήνοντας τα τεράστια βυζιά της έκθετα στην κοινή θέα μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία

Yellow Kid είπε...

Ανακαλύπτοντας πως και εγω είμαι ολίγον πούστης, δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην ακούσω την εντολή του Καλαβλήτων και να μην παω στο Pride παρέα με τουε υπόλοιπους ολίγον πούστηδες φίλους μου.

Θα τα πούμε εκεί, λοιπόν...

Sanity Loss Era είπε...

Δεν ξερω αν παρατηρησατε τη διαχυτη χριστιανικη αγαπη. δε κρυβεται..

Yellow Kid είπε...

Οχι μόνο δεν κρύβεται, αλλα δεν ανεβαζει και σχόλια που είναι κατά αυτού!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα....

Yellow Kid είπε...

Ε, ναι...

x-ray είπε...

Την ευχή σας Κιτρινόπαιδο!
Χριστός Ανέστη!
(μα καμιά φορά αναρωτιέμαι, που τους βρήσκετε αυτούς τους περίεργους τύπους με τα άσπρα μούσια;)


Frank Zappa We're Turning Again Live