"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



9.12.08

Είναι βόας, είναι κροταλίας...

-Του Γιάννη Καλαϊτζη απο την Ελευθεροτυπία, σήμερα-

...Και ενώ η τηλεόραση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει επικεντρώνοντας μόνο στις καταστροφές από τους χμμμ..."κουκουλοφόρους αναρχικούς" που βγαίνουν από κλούβες, και όχι στην σαπίλα της αστυνομίας ή στο πείσμα της κυβέρνησης να μην παραιτηθεί μετά από ένα τόσο χοντρό γεγονός, όπως η στυγνή δολοφονία ενός 15 χρόνου (γιατί μπορεί να μην έγινε ακόμα η δίκη άλλα οι μαρτυρίες προς τα εκεί συγκλίνουν και αν ο μπάτσος αποδειχτεί αθώος, εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία!), το θέμα έχει πάρει διαστάσεις εκτός Ελλάδας δείχνοντας πώς δεν είναι απλώς η "δικαιολογία που ψάχνανε οι 100-200 αναρχικοί για να κάψουν την Αθήνα" (γιατί το άκουσα και αυτό). Διαβάστε από την Indimedia τι γίνεται στο Βερολίνο, Αμβούργο,Λονδίνο, Παρίσι, Κύπρο. Τελικά μόνο ο Διαμαντής το φιδάκι δεν δείχνει να είναι. Και ο πρωθύπουργάρας μας πρέπει να φορέσει γυαλιά πρεσβυωπίας ή να πάει πια στο σπιτάκι του! Τώρα.: Αλλά ευχάριστα χριστουγεννιάτικα δωράκια εδώ.και εδώ...

-ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-

Η εκπομπή "Πες το και θα γίνει" συνεχίζεται και φέτος με επιτυχία! Μετά από δική μου παράκληση στο Jungle Report, την θέση των δικηγόρων του κατηγορούμενου που παραιτούνται και πέφτουν ένας ένας σαν το ντόμινο, την αναλαμβάνει ο Mr.Κούγιας! Νομίζω πώς αυτή την φορά θα τα καταφέρει και θα κρατήσει. Είναι τόσο αδίσταχτος και σκληρόπετσος, όσο φαίνεται πώς είναι και ο κατηγορούμενος. Ο ΛΑΠΟΥΤΑ μας, είναι σαφέστατος!!!

4 σχόλια:

Lucha Libre είπε...

Έτσι.
Τέτοια χοντρή πέτσα σαν αυτή που διαθετουν όλοι τους πού να ξαναβρεθεί;
Κάθε τους πράξη χειρότερη απ΄την προηγούμενη.

Jack Reylan είπε...

Greece needs a neutralizing junta like during Crimea to prevent soviet access to the straits. Then they can scurry about in denial blaming Armenians, Jews or Albanians as these perfidious Trojan Horse diner people are wont to do. We have to close their pragra Manitchian Islamo-Soviet temples here in the USA to preventt hem doing the same here.

Squeaky είπε...

Τί μας είπε ρε αυτός ο αποπάνω!!!!???


(Άμα κρίνω κι απ΄τη φάτσα του...)

Yellow Kid είπε...

Μην δίνεις σημασία, TRIP. Νομίζω ότι είναι Spam...
(ευχαριστώ για την εγγραφή σου)


Frank Zappa We're Turning Again Live