"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



1.2.09

Περιμένοντας το WATCHMEN


Για τους μη φανατικούς του WATCHMEN, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κόμικ που είχαν υπογράψει το 1987 ο ιδιοφυής Alan Moore (σενάριο) και Dave Gibbons (σχέδιο). Θυμίζω ότι προηγούμενες μεταφορές κόμικς του Moore (λατρεία-λατρεία-λατρεία) στο σινεμά ήταν το αρκετά πιστό V for Vendetta (αλλά το οποίο δεν προσυπογράφει),το απαράδεχτο The League of Extraordinary Gentlemen, και το καμία σχέση με το κόμικ From Hell.
Την ταινία σκηνοθετεί τώρα ο Zack Snyder (σκηνοθέτης του 300) και δεν έχει έρθει ακόμα δυστυχώς στην Ελλάδα, κάτι που ως φαν του κόμικ δεν με εμπόδισε να την αναζητήσω στο IMDB. Ιδού και το τρέιλερ.



http://watchmenmovie.warnerbros.com/

...Ενθουσιασμένος!!!

4 σχόλια:

Kert είπε...

hahah..se prolavame re mpagasa :
http://jnb-crew.blogspot.com/2008/11/who-watches-jnb.html

den eimai omws sigouros gia to ti mas perimenei apo thn sigekrimenh tainia.epifilasomai.to comic ta spaei!!!

Yellow Kid είπε...

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο όμως!

Erisadesu είπε...

απο Ιαπανία περιμένω...Crows Zero II βασισμένο σε Manga (αλλά δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα) α ναι και Yatterman ( το anime αυτό παίζετε στην Ελλάδα ακόμη και τώρα)

γενικά

περιμένω blood the last vampire βασισμένο στο ομόθυμο anime
Περιμένω J Ι Joe
και φυσικά Wolverine....


το Hollywood αφού βίασε τις ταινίες βασισμένες σε comics τώρα άρχισε τα anime...επόμενος στοχος Cowboy bebop...


να έχεις μικρές προσδοκίες γι αυτή τη μεταφορά.

Yellow Kid είπε...

Γενικά, ότι έχει μεταφερθεί από σενάριο του Alan Moore, του έχουνε γαμήσει τα πρέκια. Το ποιο πιστό πάντως ήταν το V for Vendetta.

Αν και ο σκηνοθέτης με το 300 έχει δώσει καλές εξετάσεις για την πιστή μεταφορά ενός κόμικς. Και ως εικόνα, αλλά και ως σενάριο.

Αναμένουμε το καλοκαίρι...


Frank Zappa We're Turning Again Live