"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



28.2.07

Η Αποκάλυψις Του Γιάννη




IV. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
Ελεφαντί ροζ Προφυλακτικά θα πλέουν φουσκωμένα στον ουρανό και τα Προφυλακτικά αυτά θα είναι Ημέρας, Τριημέρου και Βδομάδας. Κάθε καθυστέρησή τους θα επιβαρύνει τον πελάτη με 0,50 € την ημέρα.
Οι Έφηβοι θα ξαναβρούν τα πορνοπεριοδικά που οι γονείς τους είχαν την τάση να κρύβουν, θαμμένα μουσκεμένα μαζί με εκείνα των πατεράδων τους. Οι γυνάκες μέσα σε αυτά θα φαίνονται ξαφνικά πιο ζωντανές και πιο έτοιμες από την πρώτη φορά που ’χαν κοιτάξει κρυφά το περιοδικο.
Και καθώς Εκείνος (ο Σποτ) θα καγχάζει καθισμένος σε ένα θρόνο από κόκαλα, οι Τρεις Πόρνες Του, Diva, Madame Figaro, Σούπερ Κατερίνα, τον πλαισιώνουν χρυσές, ερεθίζοντάς του τα γεννητικά μαδέρια.
...Και ενώ εγώ έχω τη Σούπερ Στύση, κάποιος με σκουντάει στον ύπνο μου.

3 σχόλια:

Η Κουρούνα είπε...

Ε, όχι και όλες πουτάνες! Υπερβολές του Γιάννη.

Urfurslaag είπε...

:)

Yellow Kid είπε...

@κουρούνα:
by the way, με γεία το καινούριο σας λούκ.(καμια σχέση με τον Λούκυ). Ισως καταλάβατε οτι ο Γιαννης είναι ενας πολύ πνευματικός πατέρας της εκκλησίας μας και δύσκολα μπορώ να τον αμφισβητήσω.
"Φυσικά δεν είναι όλες πουτάνες" μου είχε εξομολογηθεί μια νύχτα στην κρεαταγορά, "Υπάρχουν και αυτές που έχει πέσει το βυζί τους αλλα αυτές ονομάζονται "Γριές Πουτάνες" !
@urfus:
Το σχόλιο σας με προβλημάτησε, φίλτατε, τόσο που το ξαναδιάβασα. Εχω να κάνω με ένα άνθρωπο του διαλόγου λοιπόν. Υπόσχομαιοτι θα το μελετήσω ακόμα μια φορά προσεκτικά πριν αντικρούσω τα επιχειρήματα σας.


Frank Zappa We're Turning Again Live