"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



21.2.07

Η Αποκάλυψις Του Γιάννη

ΙΙ. ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΜΥΓΔΑΛΟ

Από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα ένα πλοίο θα αναδυθεί σαν Έμετος Γάτας με εξήντα εφτά κατάρτια και τα αμπάρια φορτωμένα με κιβώτια, που εισάγουν κινέζικα χριστουγεννιάτικα μπλε και κόκκινα λαμπάκια χωρίς κανέναν ποιοτικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να προκαλούν ηλεκτροπληξία και θάνατο στους ανυποψίαστους αγοραστές που θα τα αγοράσουν πιο φτηνά, αλλά τελικα θα τους σκοτώσουν -βιτρίνα όλο αυτό, γιατί πίσω από αυτά κρύβονται τσουβάλια με χασίς.

Το Τιμόνι θα το οδηγεί ο Τράγος. Η Κάμερα κάνει Ζουμ: στην πραγματικότητα το αληθινό πρόσωπο του Τράγου είναι ο Αργοπορημένος Σε Μπαλ Μασκέ Που Δε Βρηκε Τι Να Φορέσει, Ενέδυσε Προχείρως Την Κεφαλήν Του Με Μουτσούναν Σημίτη Από Προπέρισυ.

Τα νερά γίνονται κινέζικη σούπα. Ύστερα καφές, τσάι, αίμα. Κίτρινο αίμα, κατράμι, στο χρώμα της χαράς από κατάθλιψη. Τα ψάρια αποκτούν μιλιά μα όχι και γλώσσα κατανοητή. Θα λαλήσουν εφτά φορές:

«ΣΟΥΡΕΑΛΙ»
«ΣΟΥΡΕΑΛΙ»
«ΣΟΥΡΕΑΛΙ»

Τα ψάρια αγνοούν την αριθμητική.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε κείμενο κάτι θα πετάξεις κ για το χόρτο. Επειδή έχω περάσει τη φάση βαπόρι από την περσία, πιες το αλλά πρόσεχε μη σε πίνει.

Yellow Kid είπε...

Σαφώς,εννοείς τα ραδίκια, γιατι τέτοια πίνουμε εδώ (αφού αυτά επιτρέπονται)
By the way, προτιμώ να φασώνομαι με ανθρώπους και όχι με βαπόρια!

Ανώνυμος είπε...

Ναι τα ραδίκια εννοούσα.

Yellow Kid είπε...

Θα με κάνεις να τα δώ ανάποδα!

ou ming είπε...

Έχεις κάτι με τους Κινέζους ρε φίλε;

Yellow Kid είπε...

Ναι! είναι κίτρινοι σαν εμένα και τους μπερδεύω με τα ταξί!


Frank Zappa We're Turning Again Live