"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



6.3.07

Η Αποκάλυψις Του Γιάννη

V. ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ
Τότε και όλος ο κόσμος ταυτόχρονα θα γυρίσει πλευρό στον ύπνο του, κάνοντας και τη Γη να στραφεί κι αυτή αντίθετα από την τροχιά της. Οι πρωινοί καφέδες θα χυθούν πάνω στα σεντόνια των κρεβατιών και όλοι ξυπνάνε με νεύρα.
Θα χάσουν ένα λεωφορείο, οι πόρτες στο μετρό θα κλείσουν ένα χιλιοστό πριν τις διασχίσουν, και το ταξί θα σταματήσει στο περίπτερο για τσιγάρα και καφέ αφήνοντάς τους ανυπεράσπιστους με βρωμερούς dirty ραδιοσταθμούς.
Κανείς τους δε χαμογελάει, είναι αμάρτημα σε αυτόν τον κόσμο. Βρίζονται για τον Πάοκ και τον Ολυμπιακό σαν αυτά να είναι η αιτία της δυστυχίας τους. Καταναλώνουν τσάμπα εφημερίδες, τσάμπα μουσική και ταινίες, ενημέρωση χειρότερη από οποιαδήποτε χοληστερίνη. Φράζει κατευθείαν τα εγκεφαλικά κύτταρα που δεν τα απορροφούν σωστά.
Ακόμα μια άσχημη μέρα ξεκινάει και ήδη παίρνει την κατηφόρα για το φινάλε της.
.
.


...Η Καθημερινότητα είναι μια σκύλα Αποκάλυψη από μόνη της.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι να κλείσει και η πόρτα του μετρό ένα χιλιοστό πριν! Καταστροφολογείτε αναίσχυντα και ανερυθρίαστα κύριε!

υγ. είναι η άτιμη... :/

Yellow Kid είπε...

Θέλετε δηλαδή να πιστέψω πως δεν σας έχει τύχει ποτέ! Το να βάζετε δυνατά το αη' πόνντ σας για να κάλύψετε την κλασσικαδούρα των ηχείων τους, ούτε και αυτό σας έχει συμβει;

υγ.Ναι είναι η άτιμη.... :/
Να μην το ξαναλέμε βεβαια...

Μπαμπης Ζαβος είπε...

Κύριε

ήρθα να απολογηθώ δια την συμπεριφορά του φίλου μου και συνιστολόγου Ουγρουσλάαπ και να προτείνω ανακοχή μεταξύ μας και άγιος ο Θεός.

Unknown είπε...

Δεν ήθελα να μαθευτεί και παρακαλώ να μην το πείτε στον Urfurslaad μου, αλλά ο κύριος Μπάμπης Ζαβός με παρενόχλησε σεξουαλικά. Εγώ αντιστάθηκα φυσικά και τον απενεργοποίησα με μια γόβα στιλέτο, αλλά σας το γνωστοποιώ προτού συνάψετε ανακωχή. Ο άνθρωπος αυτός είναι σεξομανής και αδίστακτος. Και παρακαλώ ξανά να μη πείτε τίποτε στο μέλλοντα σύζυγο μου γιατί είναι ικανός να τον σκοτώσει.

Yellow Kid είπε...

Αχ, ρε Μπάμπη-Μπάμπη...
Μπάμπη-Μπάμπη-Μπαμπη...
Πως εννοείς την ανακωχή ρε Μπαμπήηηηη;
Τα' ζάλισες τα κορίτσα, στα μπλογκ Μπάμπηηηη! Ούτε θυλικά γάτα δεν άφησες ρε Μπάμπη, αλάραγα, ρε Μπάμπήηηη!
Τι σου φταιξε ρε Μπάμπη η δεσποινίς Συκια, ΄και την ενοχλείς σεξουαλικώς ρε Μπαμπη-Μπάμπη; Καλώς έκανε και σού 'φερε την γοβα στιλέτο,μπαντόφλα ρε Μπάμπηηηη! Ολα μαθάινονται, Μπάμπη μου, όλα! Αμα σου βγάλει το μάτι μεθάυριο, Μπάμπη, σε ποιόν θα κλαφτείς; Σε μένα ή στον μέλλοντα συζυγό του, ρε Μπάμπηηηη;
Αααααα....αχαχαχ!


Frank Zappa We're Turning Again Live