"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



26.7.07

Σπασμένο Τηλέφωνο


Kαι να ‘σου η Lo-Li να με καλεί σε ένα καινούριο μπλογκοπάιχνιδο που οι κανόνες του θυμίζουν Σπασμένο Τηλέφωνο! Δηλαδή ο καθένας παίκτης τελικά από τους κανόνες κάνει ότι καταλαβαίνει ανεξαρτήτως τελικά αν αυτοί ήταν οι αρχικοί ή όχι. Τα αποτελέσματα όμως δείχνουν να έχουν πλάκα!

Αν η γραμμή τηλεφώνου έποιασε καλά και αν κατάλαβα τους κανόνες, ο κάθε μπλόγκερ που θα καλέσω πρέπει σαν εμένα να καταλήξει με τέσσερις βαρύγδουπες φρασούλες.

1. Αρχικά λοιπόν η Lo-Li μου πάσσαρε μία όχι δικιά της γνωστή φράση γιά να σχολιάσω:


”Κοίταξε, στ’ αλήθεια δε θέλω να το παίξω φιλόσοφος αλλά θα πω ότι το αν είσαι ζωντανός σημαίνει να χτυπάς τα χέρια και τα πόδια σου, να χοροπηδάς, να κάνεις πολύ φασαρία, γιατί η ζωή είναι τ ακριβώς αντίθετο του θανάτου”-Mel Broοks

Το σχόλιο μου;

"Η ζωή... Μην μου μιλάτε για την ζωή" -Μάρβιν, το Μανιοκαταθλιπτικό Ρομπότ δια της πένας του Ντάγκλας Άνταμς.

Το ίδιο θα κάνετε με την φράση που θα σας πασσάρω εγώ.

2. Επέιτα μου ζήτησε να βρώ εγώ μία γνωστή φράση και φυσικά να την σχολιάσω και να την πασσάρω έπειτα στα επόμενα θύματ…εεε…παίκτες. Και μιάς που μιλάμε για την ελαφρότητα της ζωής και του θανάτου, σας βάζω κάτι από Monty Pythons:

«You come from nothing, you’ re going back to nothing! What have you lost? Nothing

Από τις ποιό καθησυχαστικές φράσεις γιά τον φόβο του θανάτου; Νομίζω.

Βρείτε και σείς μία φράση να σας ακούγεται «κάπως» και στείλτε την στους επόμενους!

3.Τώρα , η Lo-Li, έφτιαξε μα δική της φράση γιά να σχολίασω! (Μπελάδες δηλαδή!) :

Η μεγαλύτερη δύναμη είναι αυτή της συνήθειας”

Αρνητική δύναμη αυτή, Lo-Li! Αυτή είναι που μας καθηλώνει κάθε στιγμή και πολλές φορές κατασκευάζειγια μας μια ανακυκλωτική μοίρα. Από αυτούς που καπνίζουν, μέχρι εκείνους που κάνουν το σταυρό τους περνώντας απο εκκλησίες. Εδώ θα σχολιάζετε την φράση που θα σας δωσω παρακάτω,

4. Αυτην εδώ δηλαδή, που είναι Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΡΑΣΗ, και άντε να βγάλετε νόημα!


«Αν τα κόμικς είναι η ένατη τέχνη, ως δέκατη δεν πρέπει να είναι τα Graffiti;»

Οχι εντάξει, εύκολο σας έβαλα τελικά. Είναι μιά σκέψη γύρω από τις καινούριες μορφές τέχνης, ή που σταματάνε τα όρια του βανδαλισμού και αρχίζει η έκφραση.Πάραλληλα φτιάχνετε και βάζετε εδώ την δική σας που τα θυμ…ε, οι παίχτες πρεπει να σχολιάσουν.Και μετά καλείτε πέντε!

Θα καλέσω τον Plum. Περιμένω εν αγωνίως το δικό του σχολιασμό γύρω από τους Monty Pythons και επίσης περιμένω να διαβάσω την δική του φράση.

Να περάσει παρακαλώ και ο Περαστικός, γιατί είμαι τρομερά περίεργος να δω τι θα μας πεί γιά τα Graffiti. Αν και περνάει σπανιώς από το τσαρδί μου, θεωρώ πως το μπλόγκ του έχει σοβαρό λόγο υπάρξης.

Τι κάνει νιάου-νιαού στο διαδύκτιο; Ανοίγω το παραθυράκι, βάζω λίγο γάλα στο κεσέ και κάνω ψιψιψί στον Μάυρο Γάτο να έρθει.

Α! Να βάλω ξώβεργα μπας και ποιάσω καμία Κουρούνα! Ξέρω πώς είναι σπάνιο πτηνό και πως αυτήν την περίοδο πετάει αλλού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τις ξώβεργες.

Αυτή η ψυχή, η Zoi20 τι κάνει ρε παιδιά; Εμαθα ότι μπλέχτηκε με μία εφημερίδα, που δεν τα πήγε καλά. Ισως να έφταιγε το outting, ίσως η κακή εκτύπωση του χαρτιού. Λυπάμαι Ζωή μου, μαθαίνουμε απο τα λάθη μας, έπειτα διαγράφουμε ο,τι μάθαμε και συνεχίζουμε στα ίδια!

...Always look on the bright side of life!

2 σχόλια:

lo-li είπε...

EΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΛΟΓΟ:-D
θετική ενέργεια πάντα και για τα πάντα...

ΥΓ: χαχαχα η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτα!

DeliriumTremens είπε...

"Always look on the bright side of life!"
τουρου
τουρουρουρουρουρουΜ!


Frank Zappa We're Turning Again Live