"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



25.2.07

Η Αποκάλυψις Του Γιάννη


ΙΙΙ. ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ SOMETHING
Και το Όνομα του Θεριού είναι Σποτ.
Ο Αριθμός Του, ροζ γραμμή τηλεφωνικού σεξ, φιλήδονη φωτό δίπλα στο ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
Θα έχει τρία μάτια, τρία στόματα, τρία χέρια, τρία κέρατα, τρεις ουρές, πενήντα χιλάδες εφτακόσιες απλήρωτες κλήσεις για παράνομο πάρκαρισμα και Χωροφύλακα Γαμπρό να του τις σβήνει.
Τα μάτια του πετάνε φωτιές. Ενώ τα δύο είναι στον οδοντίατρο, το πιο μεγάλο, το πελώριο στόμα του ξερνάει παιχνίδια για υπολογιστές ανθρώπους. Πρώτη η φιδίσια ουρά του ξετυλίγεται και στραγγαλίζει τις παρθένες. Δεύτερη ακολουθεί η αιλουροειδής ουρά του, που μαστιγώνει το έδαφος με μένος, σηκώνοντας σκόνη, πνίγοντας και τυφλώνοντας Executive Managers. Τρίτη και τελευταία ακολουθεί η σκυλίσια ουρά του, που θα κουνιέται χαρούμενη ψάχνοντας να παίξει.
Θα έχει ύψος Ένα και Εξήντα Τρία. Εβδομήντα Επτά κιλά βάρος. Σχήμα προσώπου δεν έχει, ομάδα αίματος Ρέζους Επιφυλακτικό, Παρθένος στο ζώδιο, Γαμιάς στην προσωπική του ζωή. Πάσχει απο Φαινυλκαιτονουρία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο!

Yellow Kid είπε...

Δυσκολευτήκαμε λίγο με τον σεβάσμιο γέροντα Γιάννη στο γηροκομείο, αλλά τα οράματα του είναι φανταστικά!
(Επίσης και τη φωτογραφία ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως ο Χριστόδουλας δεν είναι Θεός:ΥΔΡΩΝΕΙ!)

Urfurslaag είπε...

@ ζοι20 ...Αληθές όμως

ou ming είπε...

Ρε αυτός μου θυμίζει κάποιον που ξέρω!


Frank Zappa We're Turning Again Live