"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



29.5.08

Βαρόνος Κιντ-χάουζεν!

Ακόμα ενα παιχνίδι απο την Trip! Πρέπει να βρείτε:

Τα 4 ψέματα και τη 1 αλήθεια!

1. Έχω δει με τα μάτια μου εξωγήινο. Αν εξαιρέσεις το μεγάλο υδροκέφαλο κεφάλι του, όλος ο υπόλοιπος ήταν ανατομικά ίδιος με τους ανθρώπους. (και όχι δεν κοίταξα μέσα στο παντελόνι του, αλλά υποθέτω πώς…και εκεί θα ήταν το ίδιο ανατομικά ανθρώπινος.)

2. Έχω κάνει επί σκηνής φάρσα σε συναυλία του Δ. Σαββόπουλου. Του προσέφερα λουλούδια με μπουρνούζι μπάνιου, σαγιονάρα και λουσμένο μαλλί.

3. Είδα live τον Frank Zappa με τους Enseble Modern για το Yellow Shark στο ταξίδι μου στο Αμέρικα ένα χρόνο πριν πεθάνει Αυτόγραφο φυσικά δεν πήρα ( αφού γινόταν της πουτάνας μετά ) αλλά έχω να το λέω.

4. Το κατοικίδιο μου είναι μία ταραντούλα. Είναι θηλυκή, την λέω Ταραντίνα και τώρα ψάχνω να της βρω ταίρι για να την ζευγαρώσω. (μια φορά μου το έσκασε δίπλα και είχα πρόβλημα με την διαχειρίστρια) Πάντως οποίος ενδιαφέρεται για μελλοντικά μωράκια ή έχει κάποια αρσενική μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

5. I see dead people…

Τις 4 αλήθειες και το ένα 1 ψέμα!

  1. Ο παππούς μου είχε ένα μεγάλο αξίωμα ως Μασόνος. (Όχι δεν ήταν ο George Bush) . Όταν πέθανε ανακαλύψαμε ένα σωρό χαρτοκόπτες στυλό και είδη γραφείου με διάφορα μασονικά σύμβολα πάνω τους.
  2. Έχω ιδιόχειρο σκιτσάκι με αφιέρωση από τον δημιουργό του κόμικ Bone, τον Jeff Smith
  3. Είχα κάποτε έναν σκύλο, τον Λούϊ, που σκέπαζε τα κακά του όπως κάνουν οι γάτες. Αριστοκράτης από κούνια, ο κόπρος!
  4. Είχα και μία γάτα, την Βικτόρια, που σου έφερνε πίσω στο στόμα τα μπαλάκια που της πέταγες για να παίξει, όπως ακριβώς κάνουν τα σκυλιά!
  5. . Είμαι ο μόνος που έμαθε για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου τηλεφωνώντας στην μητέρα μου για να την ρωτήσω μια άσχετη πληροφορία. Πάντα στην κοσμάρα μου, δεν είχα καταλάβει Χριστό!
Βιολόγε, Πετρούλα, Ηνίοχε, απο το αυτί και στον δάσκαλο, αμέσως!

9 σχόλια:

M. είπε...

Στο πρώτο ψηφίζω το 3 (Frank Zappa etc)
Στο δεύτερο ψηφίζω το 1--Παππούς μασσόνος, λολ..
Τα βρήκα;

Lucha Libre είπε...

α) Λοιπόν, θα έλεγα ότι η αλήθεια είναι πως είδες live τον frank z. Aλλά να μην πάρεις αυτόγραφο ή μια τρίχα απ΄το μουστάκι του έστω, μου φαίνεται παράξενο. Μήπως τουλάχιστον του πέταξες το μπλουζάκι σου ως σωστός fan ;;;

β) Είμαι μεταξύ μασονίας και Λουί. Λέω να πω πως Λουί τέτοιος δεν υφίσταται, δεν πα να 'ναι κι ο Λουί κατόρζ. Αν κάνω λάθος πρέπει να 'χε σκάψει πολλά πεζοδρόμια αυτός ο σκύλος !!!

Για να δούμε...

hnioxos είπε...

Για να δόύμε τη δικιά μου εκδοχή:

Για το πρώτο:

α)Κι εγώ είδα το Χριστό φαντάρο! Σιγά μη σε πιστέψουμε

β)Δε θα το έκανες ποτέ αυτό γιατί είσαι σεμνό παιδί :Ρ

γ)Αυτό νομίζω ότι είναι αλήθεια

δ)Οι Ταραντούλες δεν επιτρέπονται για κατοικίδια γιατί είναι δηλητηριώδεις

ε)Αν δεις το Mozart καμμιά φορά, πες του να με πάρει τηλέφωνο. Έχω μερικές απορίες να τον ρωτήσω. Το ίδιο και τον Rossini

Για τη δεύτερη εκδοχή:

α)Μια χαρά ο παππούς, χωμένος στα κόλπα!

β)Αυτόν τον κύριο δεν τον ξέρω αλλά σε πιστεύω ως προς αυτό

γ)Κι αυτό το πιστεύω. Υπάρχουν σκυλιά που το κάνουν. Εγώ για παράδειγμα είδα τις προάλλες ένα σκύλο που αφού έκανε την ανάγκη του σκούπιζε τον κώλο του στο γρασίδι! Καλομαθημένος, μόνο λεκάνη που δεν είχε να κάτσει επάνω

δ)Αυτό είναι ψέμμα, οι γάτες δεν τα κάνουν αυτά γιατί δεν έχουν το ένστικτο του κυνηγού

ε)Εγώ πάλι εκείνη την ημέρα ήμουνα στην παραλία και με πήραν τηλ από τη Νέα Υόρκη μέσω ίντερνετ για να μου το πούνε

Τι κερδίζω; Λουκουμόσκατο;

Yellow Kid είπε...

...To στόμα μου θα παραμείνει κλειστο! Εφτασφράγιστο κιτάπι!!!

manetarius είπε...

Γειά χαρα ντάν!
Ήρθα κι εγώ να ψωφήσω (που έλεγε κι ο παππούς μου).
Λοιπόν, στην πρώτη έκδοση ψηφίζω το 5...i see dead people too, δεν καταλαβαίνω το παράλογο, κι εξωγήινο έχω δεί, συγκεκριμένα από τον πλανήτη Πρα-άκ αλλά δεν θα το ψηφίσω γιατί δεν μπορούν όλοι να βλέπουν τα πάντα!

Στην δεύτερη έκδοση, θα ψηφίσω πάλι το 5, πρώτον γιατί μ' αρέσει σαν αριθμός (η τσαχπινιά του, το σπάσιμο της μέσης του..) και δεύτερον ..τι ακριβώς έγινε την
11η Σεπτέμβρη;

Υ.Γ. Βρήκα τυχαία μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτό του yellow kid και είπα να στη στείλω αλλά δεν έχεις mail. Ίσως κάποια στιγμή στην αφιερώσω στο blog μου!

Yellow Kid είπε...

@mane:

Χαχα, καθόλου παραλλογο να δείς νεκρούς ανθρωπους, συμφωνώ! Δεν έχεις παρα να πάς σε ενα νεκροταφείο, ή να παραστείς σε μια κηδεια! (Μρρρρρρ-φτου φτου φτου)

Τι εγινε πραγματικα την 11 Σεπτεμβριου φανάζομαι θα μάθουμε πολλα χρονια αργοτερα καθως πολλα ειναι τα σεναρια που παιζουν ακόμα.

Υ.Γ. Το μέλι μου το εχω επίτηδες κλειστό καθ'οτι υπαρχει κίνδυνος να φανερώσει την ανωνυμη συκοφαντική μου φύση! Μπορείς πάντως αν τελικά δεν την ανεβασεις στο πόστ σου (ειναι πολύ καυτή;) να την στείλεις στον οικογενειακό μου ιατρό, ο οποιος και θα μου την παραδώσει σφραγισμένη. Γράφε:

Dr.Flantzas@gmail.com

Squeaky είπε...

'Επ, ώπ!
Τρύπωσα κι εγώ!
Λοιπόόόόόν:
α) Η αλήθεια στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, νομίζω πως είναι το Νο 2. Σε έχω ικανό να κάνεις τέτοια φάρσα στον Σαββόπουλο! (εκτός άν την έχει κάνει κανας Τζίμης Πανούσης, οπότε δεδομένης της αγάπης σου για τον Zappa, το Νο 3 είναι η αμέσως επόμενη επιλογή μου).
β) Το μέρος βού, είναι δύσκολο. Μούμπλε μούμπλε, όλα πιθανά μου φαίνονται...
Το 2, αλήθεια!
Το 5, αλήθεια κι αυτό, μιας και δεν έχεις καλές σχέσεις με την τηλεόραση!
Το 3 και το 4, πολύ πιθανά. έχω δεί κι εγώ ζώα με τέτοιες συμπεριφορές και συνήθειες.
Χμ! Θα πω το Νο 1, μόνο και μόνο γιατί η Μασονεία είναι ιδιότητα κατ΄εξοχήν κληρονομική. Πράγμα που σημαίνει πως κι εσύ πλέον πρέπει να έχεις πάρει το χρίσμα σου. Άν ήταν έτσι όμως, πιστεύω πως δε θα αποκάλυπτες κάτι τέτοιο εδωμέσα!

Αναμένουμε τις λύσεις με αγωνία!

Yellow Kid είπε...

Χεχεχεε! Θα σας κρατήσω σε αγωνία μεχρι τη Δευτέρα. Μετά θα αμολήσω τα ζά!

πετρούλα είπε...

ψηφίζω αλήθεια το ζάππα και ψέμα το σκύλο


σε ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα ανταποκριθώ μεσα στο σ/κ


Frank Zappa We're Turning Again Live