"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



17.6.07

Τα τρία πιθηκάκια


9 σχόλια:

Urfurslaag είπε...

Καταπληκτικό! αλλά εγώ θα έβαζα στη θέση της σκατόφατσας του Βύρωνα, την σκατόφατσα του πρωθυπουργάρα μας που τηρεί ακριβώς αυτή τη στάση.
Ο χαζός Πολύδωρας δεν υποψιάζεται πόση σοφία χρειάζεται η σιωπή και επιμένει να λέει συνέχεια απίστευτες βλακείες τύπου "δεν ήθελα υπουργεία"

lo-li είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:-D

(φιρι φιρι-έτσι γράφεται;!- να γίνεις μόνιμος συναργάτης του bitter!)

Yellow Kid είπε...

@Urfus:
Το να βάλω την μούρη του Πολύβλακα κανει το πόστ πολύ ποιό επίκαιρο στο συγκεκριμένο περιστατικό με τους λαθρομετανάστες και τους μπάτσους.
(φυσικά, δεν αποκλείει ουτε τα πράσινα παπουτσια, ούτε τις ζαρντινέρες, ούτε όλα τα χιλιάδες "μεμονωμένα περιστατικά" που επισημαίνεις και εσυ.)

Σκέφτηκα πως αν αντι την φάτσα του Πολύβλακα έβαζα την φάτσα του Χοντρού, θα έπρεπε τότε και σλόγκαν να αλλάξει και μην είναι τόσο "λέπτό". Θα εμπαινε δηλαδή κάτι του στύλ:
SHIT EVERYTHING
Νομίζω πως το δικό σου "Σας γαμάω όλους" ταιριάζει πολύ στην μούρη του Πολύβλακα.

@Lo-Li:
Ευχαριστω ;-D
Ως Γκραουτσομαρξιστής, "δεν θα ήθελα να συμετέχω σε ενα πάρτυ που θα είχε εμένα για μελός του"!!!
Αστειευομαι!
Ηδη ψιλοσυμμετέχω με το κειμενο που μου ζητήσατε, αλλά για μόνιμος συνεργάτης δεν το βλεπω. Εχω είδη δύο μπλόγκ να ταίσω απο μόνος μου!
Ευχαριστω παντως για την πρόσκληση, και έχετε το ελευθερο να "κλεβετε" απο δω οτι σας γυαλίσει!

Kallitexnes είπε...

Ωραίο... Η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ, βέβαια μην περιμένετε καμιά παραίτηση εσείς... εδώ με την 8η Μάρτη δεν παραιτήθηκε...

Α, κάτι άλλο δεν είναι λαθρομετανάστες, είναι ένας έλληνας και ένας αλβανός. Και για πρώτη -ίσως- φορά η ρίζα του προβλήματος δεν βρίσκεται στον πολυδωρα. Οι συνειδήσεις των μπάτσων δεν αλλάζουν με τις κυβέρνησεις (οι δημόσιες πράξεις τους μπορει να διαφέρουν). Το ότι τΑ βίντεο (γιατί υπάρχουν κι άλλα) κυκλοφορούν σε Α.Τ και στη ΓΑΔΑ για 1 χρόνο λέει πολλά (και όχι δεν είναι "πρωτοφανή" όπως μας ενημερώνει η ΝΕΤ).Περισσότερες λεπτομέρειες

-Βασίλης

λολιτα είπε...

φανταστικ γελοου κιντουλινακο μου...


φιλακια το λολιτακι σου

Yellow Kid είπε...

@Βασίλη:
Θα μπορούσα να είμουνα εγώ ή σύ με ένα φίλο στο βίντεο. Δεν εχει σημασία αν είναι η όχι λαθρομετανάστες. Τους ονόμασα έτσι γιατί γενικά αυτή είναι και η ονομασία που διαδίδεται απο στόμα σε στόμα. Λάθος ή σωστή ονομασία και αν δεχόμαστε γενικέυσεις απο την μιά πλευρά της προπαγάνδας ή την άλλη, αυτό είναι ερώτημα.

Επίσης, αν αυτό που θα πρέπει να μας ενοχλήσει, είναι τα χαστούκια ή οτι δύο άνθρωποι υποβάλονται σε ψυχολογικό βασανιστήριο με την απειλή ενος καδρονιού και την εξουσία που ασκεί η αστυνομία.

Χειρότερο θα είναι να είναι λάθρο, γιατί στο γνωστό αυθαίρετο δικαίωμα του μπάτσου σε κάθε "πολιτισμενη" κοινωνία έρχεται να προστεθεί και ρατσισμός.

Υ.Γ.
Συμφωνώ, το πρόβλημα δεν είναι στο αν θα παραιτηθεί η όχι ο Πολύβλακας. Αυτή είνα μια καθαρά συμβολική κίνηση σαν να θυσιαζεις στο σκάκι ενα αξιωματικό.
Αλλα μου την βαράει η αδιαφορία και η γενικότητα των όσων λεεί μετά που κάθε μαλακιά που ακούει οτι γίνεται στον τομέα που εχει αναλάβει.
Το πόστ είνα αφιερωμενο σε αυτήν ακριβώς την στάση του.

@Λολίτα:
Δεν είναι δικό μου αυτό το έργο, Λολίτα. Της Ελληνικής Αστυνομίας είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα μάγκες είναι γεμάτος ο κόσμος. Πραγματικούς τολμηρούς γιαουρτάδες όμως έχει πολύ λίγους - όπως εδώ που γιαούρτωσαν τον Bill Gates

cropper είπε...

Στον "Πλανήτη των Πιθήκων", εξουσιάζουν οι μαϊμούδες, φυσικά.

Πάντα εμείς θα φταίμε, όχι οι μαϊμούδες

Yellow Kid είπε...

@techno:
Οι τζάμπα μάγγες θελουν να ευχαριστήσουν τζάμπα τον τζάμπα τέκνο για το τζάμπα βίντεο που τζάμπα μας έδωσε στο τζάμπα λίνκ μας, και να του επιβαιβαιώσουν όμως πως δεν το απολαύσανε τζάμπα.

@Crooper:
" Get your stinky hands of me you dirty ape!"


Frank Zappa We're Turning Again Live