"Ρώτησα τον κύριο Βαν ποια μαθήματα πρέπει να πάρω για να γίνω συγγραφέας κωμικών επεισοδίων για την τηλεόραση. Ο κύριος Βαν είπε οτι δεν χρειάζεται κανένα προσόν, αρκεί να' σαι διανοητικά καθηστερημένος."
Σου Ταουνσεντ : Το κρυφό ημερολόγιο του Αντριαν Μολ



19.6.07

RAYBRAD V.



ΚΕΦ 5/ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ


(Περίληψη προηγουμένων: Το 2057 μιά εποχή που ο κόσμος ζεί αποκλειστικά μέσω υπολογιστών , η Χιονάτη, στέλνει στον εξαφανισμένο φίλο της γράμμα μαζί με την τεχνιτή νοημοσύνη RAYBRAD που διαθέτει ανθρώπινα συναισθήματα . Φτάνοντας ο RAYBRAD, ανακαλύπτει τον λόγο εξαφανισης του φίλου της και βρίσκει λόγους να τον μισήσει θανάσιμα)

.

.

ΠΟΥΣΤΗ, ΚΑΡΙΟΛΗ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, που τολμάς να εκμεταλεύεσαι έτσι την Χιονάτη γιά να εχεις την πολυτέλεια της κόκκας σου!

Τα περισσότερα ναρκωτικά συνεχίζουν να είναι ακόμα παράνομα στην εποχή που ζω, χωρίς να έχει και κάποιο νόημα, εφόσον μάλλον καλό κάνουν στην κατάθλιψη και την μοναξιά των ανθρώπων. Υπάρχουν 486 διαφορετικά καινούρια είδη που λαμβάνονται σε ψηφιακή μορφή από τον υπολογιστή στο κεφάλι του χρήστη. Από αυτά, μόνο 7 πωλούνται νόμιμα σε άτομα πάνω των 18 ετών και μόνο 13 χρειάζονται ιατρική έγκριση γιά να χορηγηθούν. Της Χιονάτης, ότι ναρκωτικά ήξερα πως έπαιρνε, ήταν παράνομα και ψηφιακά. Ήταν φτηνά . Έπρεπε να είναι φτηνά. Η ζήτηση ήταν τεράστια και το εμπόριο πολύ αναταγωνιστικό. Φυσικά, γιά όλους τους παραπάνω λόγους διαρκούσαν μόνο το ¼ του χρόνου από τα κλασσικά.

Τα κλασσικά, όπως αυτά που βρίσκονται και στην εποχή σας, στην δική μου λόγο μεγάλου κόστους παραγωγής πωλούνται πανάκριβα και περιορισμένα. Και αυτός εδώ ο λεχρίτης είχε αυθεντική κόκκα να ρουφάει.

Ηταν ενας παράνομος κυβερνονταβατζής που δεν εκμεταλευόταν μόνο την Χιονάτη, αλλά και όλους αυτούς που τύχαινε να κάνουν μαζί του διαδυκτικό σεξ.

Στο διαδυκτιακό σέξ, συνδέεσαι στον υπολογιστή από τους κατάλληλους νευρώνες και μέλη του σωματός σου στους αντίστοιχους των αλλων χρηστών. Μετά, με προγράμματα εξομοίωσης αισθήσεων δημιουργείται σε όλους απόλυτα η ψευδαίσθηση της σεξουαλικής πράξης. Ολο αυτό, με εναν και μοναδικό κωδικό γιά τον καθένα χρήστη και με το πρωτόκολο να μην καταγράφεται από το πρόγραμμα αυτή η εξομοιωση.

Φυσικά , όλα αυτά τα υπεροχα πρωτόκολα και οι κωδικοί σπάνε. Βρήκα τρίαντα τέτοια δικά του σπασμένα προγράμματα, με τα οποία έμπαινε όχι μόνο με διαφορετικό IP , πότε ως γυνάκα, πότε ως άντρας, και πότε ως παιδί, αλλά μπορούσε να τα καταγράψει. Έπειτα τα πουλούσε σε άλλους χρήστες, ή τους τα υπέκλεβε με την σειρά του, φυσικά χωρίς την έγκριση κανενός.

Εξηγήστε μου λοιπόν πώς ένα τόσο εφυέστατο πλάσμα όπως η μητέρα μου, μπόρεσε να την πατήσει και να ερωτευτεί αυτόν τον νταβατζή που γιά τις κόκκες του και μονο πουλούσε την εξομοιωσή της σαν Ζωντανό Σέξ; Ο μόνος λόγος που είχε εξαφανιστεί από την ζωή της τελικά ήταν επειδή η Χιονάτη έπαψε πια να έχει ζήτηση στους πελάτες του.

Στην μνήμη μου είχα καταχωρημένο το GRAMMA που εκείνη του είχε γράψει κλαίγοντας . Δεν είχα κάνει ορατό τον εαυτό μου και τα προγράμματα Μπράβοι δεν μπορούσαν να με δούν. Ούτε εκείνος.



Συνεχίζεται

8 σχόλια:

sikia είπε...

Αχ τη δόλια τη Χιονάτη που έπεσε στα χέρια του σάτυρου. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΥΤΑ!

Yellow Kid είπε...

Είδες; Δεν είσαι μόνο εσύ Συκιά μου!

Kallitexnes είπε...

Κοκκα rulez και στο 2057? λολ

Αλλά digital sex, έτσι?
"Φέρτε πρέζα να φουμάρω" λοιπόν αφού το κλασσικό σεξ μας τέλειωσε :)

Ωραία! Συνέχισε :)


-Βασίλης

Περαστικός είπε...

Ενδιαφέρον είναι, καλά το πας.

Yellow Kid είπε...

@Βασίλη:
Κοκκα rulez σε οποιαδήποτε εποχή. Φυσικά το 2057 την έχουνε οι ποιό προνομιούχοι, δηλαδή αυτοί που υποκλέβουνε το Σύστημα.
(Αλλα τι λεω; Και αυτό δεν γίνεται σε κάθε εποχή;)

@Περαστικε:
Ευχαριστώ. Για μια ιστορία που είχα ξεχάσει στο κομπιούτερ μου πρίν απο 5 χρόνια, έμεινε ατελείωτη και την ξαναπιάνω τώρα, ελπίζω να μην καταλήξει πάρα πολύ ηθικοπλαστική.

cropper είπε...

Έλα, έλα. Πάμε παρακάτω.

Αμάν αυτές οι διαφημίσεις, όλο στο καλλίτερο το κόβουν.

Χασάπη, γράμματα.
:)

Yellow Kid είπε...

@cropper:

Δηλαδή, να μην βγάλω και εγω κανά φραγκο απο την διαφημιστική μου ζώνη;

...Τι παραπάνω εχει ο Τρανταφυλλόπουλος;

;D

παράλληλος είπε...

Πολύ ωραίος ο ρυθμός!
Καλά το πάς.


Frank Zappa We're Turning Again Live